2023 Anadolu Yildizlar Ligi Osman Bayrakdar Sezonu Müsabakalarina Bilecikli 200 Sporcu Katildi

Bilecik Gençlik ve Spor Il Müdürlügü 2023 Anadolu Yildizlar Ligi Osman Bayrakdar Sezonu Müsabakalari 14 bransta 200’e yakin sporcu ile katildi.

Izmir’de düzenlenen, 2023 Osman Bayrakdar Sezonu Anadolu Yildizlar Ligi Yüzme grup müsabakalarinda Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan yüzme sporuna kazandirilan ve gelisimi saglanan Yagizalp Bilgin büyük basari elde ederek 3 stilde madalya aldi. Basarili sporcu 200 metre kurbagalama yarisinda altin, 100 metre kurbagalama yarisinda altin, 50 metre kurbagalama yarisinda ise bronz madalya kazandi.

Basari için sporcularin ve antrenörlerin çok emek sarf ettigini ifade eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir, araliksiz devam eden antrenman ve çalismalarin karsiliklarini aldiklarini ifade etti.

Il Müdürü Özdemir, sporcularin elde ettigi dereceden büyük bir mutluluk duydugunu ifade ederek, “Farkli branslarda elde ettigimiz basarilarla ilimizdeki gençlerin spora yönelimlerinin artigini, daha çok gencimizin sporla tanistigini bununda sporcularimiz sayesinde oldugunu bu vesile ile bir kere daha tüm sporcularimizi gönülden tebrik ediyor ve basarilar diliyorum” dedi.

Bilgin elde ettigi basari ile 8-9 Temmuz tarihleri arasinda Balikesir’de düzenlenecek olan yari final müsabakalarina katilmaya hak kazandi.

Kaynak: İHA