Turnuvadan Basariyla Dönen Sporculara Altin Hediyesi

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi olan Eyyübiye’de, gençlerin egitimde ve sporda basarili olmalari için belediye bütçesinin önemli bir kismini bu yöndeki yatirimlara ayiran Belediye Baskani Mehmet Kus, ulusal ve uluslararasi spor müsabakalarinda sampiyonluklar elde eden genç sporculari makaminda kabul ederek altinla ödüllendirdi.

Yerel, ulusal ve uluslararasi spor müsabakalarinda dereceler yaparak Sanliurfa’nin ve ülkemizin gururu olan Eyyübiye Belediyespor Kulübünün genç sporculari, Baskan Mehmet Kus’u makaminda ziyaret ederek madalyalarini takdim etti. Genç sporcular ve antrenörleriyle sohbet ederek çalismalari hakkinda bilgi alan Baskan Kus, basarilarinin devami için gerekli tüm destegi vermeye devam edeceklerini söyleyerek, sampiyonlari altinla ödüllendirdi.

Kabulünden dolayi Baskan Kus’a tesekkür eden sporcu ve antrenörler, yerel ve ulusal müsabakalarda elde ettikleri basarilarin üzerine artik Avrupa ve dünya sampiyonluklari eklemek için mücadele ettiklerini, milli takim formasiyla çiktiklari müsabakalarda hem Sanliurfa’nin hem de Türkiye’nin gururu olmak istediklerini söyledi.



Eyyübiye Belediyesi Ak Evler Spor Salonlarinda yetenekleri kesfedilerek desteklenen ve Eyyübiye Belediyespor Kulübü bünyesinde müsabakalara katilan Mazlum Çiftçi, 6-8 Nisan 2023 tarihleri arasinda Samsun’da yapilan Yasar Dogu U17 Grekoromen Güres Türkiye Sampiyonasinda 55 kiloda Türkiye sampiyonu olmus ve Avrupa sampiyonalarinda ülkemizi temsil etmisti. Anadolu Yildizlar Liginde müsabakalara katilan Servet Çiftçi 48 kiloda Türkiye Sampiyonu, 25-30 Nisan 2023 tarihlerinde Denizli ilinde yapilan Minik Yildizlar Grekoromen Güres Türkiye Sampiyonasinda ise Hamza Atas 45 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak Sanliurfa’nin gögsünü kabartmisti.

Kaynak: İHA