Sehitkamil'de Basketbol Altyapisinda Büyük Basari

Sehitkamil Belediye Spor Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Il Temsilciligi tarafindan organize edilen U12 Kategorisi Il Birinciligi Müsabakalarini, sampiyonlukla taçlanan 4 kupayla tamamlandi.

Gaziantep Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Il Temsilciligi organizasyonunda gerçeklestirilen Kulüpler Arasi U12 Kategorisi Basketbol Il Birinciligi Müsabakalarinda, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü sezonu 4 kupayla tamamladi. 2022-2023 sezonunda, erkekler kategorisini sampiyonlukla tamamlayan yesil-siyahli kulübün B Takimi ise 4.’lük kupasinin sahibi oldu. Kizlar kategorisinde ise 2 takimiyla ödül kürsüsü sevinci yasayan Sehitkamilli sporcular, gelecek yillar için sampiyonluklarin en büyük adayi olduklarinin sinyallerini verdiler.

Parkede önümüzdeki 8 yilin takimlari hazir

Basketbol altyapisinda üst üste gelen basarilarin ardindan degerlendirmelerde bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, potanin dev adamlarini ve perilerini kutladi. Baskan Fadiloglu, açiklamasinda su sözleri kaydetti:

“Basketbol Akademimizde olusturdugumuz sporcu gelisim modeliyle önümüzdeki 8 yilin yarismaci takimlari hem kizlar hem de erkekler kategorisinde hazir durumda. Bu sezonu özellikle alt yas gruplarinda basariyla tamamlayan ve sezonu sampiyonlukla taçlandiran tüm sporcularimizi ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum. U10 yas grubundan baslayarak U18 yas grubuna kadar, her kategoride en az 2 takimla müsabik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu da 500’ün üzerinde bir yarismaci sporcu havuzunun olusmasini sagliyor. Yaz ve kis spor akademilerimizde, temel egitim gruplarinda egitim gören sporcularimizi da degerlendirdigimizde, bu sayi her yil 2 bin kisinin üzerine çikiyor. Bu çalismalarda emegi geçen tüm antrenörlerimize ve evlatlarini bizlere emanet eden degerli sporcu velilerimize tesekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA