Sampiyon Samsunspor Sahaya Iniyor

Spor Toto 1. Lig’in son sampiyonu Samsunspor, Süper Lig’de oynayacagi maçlarin hazirliklarina yarin Samsun’da baslayacak.

Alt ligde rekorlari alt üst eden Samsunspor, Süper Lig’deki mücadeleleri için çalismalarin ilk etabina yarin Samsun’da start verecek. Nuri Asan Tesisleri’nde toplanacak Süper Lig’in yeni takimi kirmizi-beyazlilar, kamp baslangicina kadar Samsun’da yeni sezona hazirlanacak.

Milli takimlarda ve izinli olan futbolcular 26 Haziran’da tam kadro yapilacak antrenmana katilacak. 26 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da basina açik olarak gerçeklestirilecek antrenmanda Galatasaray’dan transfer edilen Okan Kocuk’un da takimla birlikte çalismasi bekleniyor.

Kamp programi belli oldu

Samsunspor, yeni sezona 2 ayri sehirde yagacagi kamplarla hazirlanacak. Teknik Direktör Hüseyin Eroglu yönetiminde 23 Haziran’dan itibaren Samsun’da toplanacak kirmizi-beyazlilar, 3-14 Temmuz tarihleri arasinda 1. etap kampini Erzurum’da tamamlayacak. 3 günlük izin yapacak Samsunspor kafilesi daha sonra 18-29 Temmuz tarihleri arasinda Bolu’nun Gerede ilçesinde 2. etap kampini gerçeklestirecek. Samsunspor, bu kamplarin ardindan 11 yil sonra mücadele verecegi Süper Lig için Samsun’da çalismalarina devam edecek.

3 isim yeni sezonda yok

Geçen yilki kadrodan sözlesmesi biten forvet Tomane Mendes ile kiralik olarak forma giyen Ali Kaan Güneren ile Emre Demir takimdan ayrildi. Jakup Szumski, Aykut Özer, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Elano Yegen, Soner Gönül, Yusuf Abdioglu, Yunus Emre Çift, Ali Ülgen, Soner Gönül, Mücahit Albayrak, Celil Yüksel, Osman Çelik, Moryke Fofana, Kadeem Harris, Muhammet Ali Özbaskici, Cihan Kahraman, Soner Aydogdu, Ait Bennasser, Baris Alici, Moussa Guel, Douglas Tanque, Gaetan Laura, Ahmet Sagat ve Polat Yaldir ile genç takim oyunculari da takimla birlikte sezon öncesi takim kampina katilacak ve Teknik Direktör Hüseyin Eroglu’nun raporu dogrultusunda yola devam edilip, edilmeyeceginin karari verilecek.

Kaynak: İHA