Sahinbey'de Yagli Güres Sampiyonasi Yapilacak

Birçok önemli organizasyona ev sahipligi yapan Sahinbey belediyesi 24-25 Haziran’da Kirkpinar Yagli Güresleri’ni Gaziantep’e getiriyor.

Düzenledigi sportif faaliyetler ve spor tesisleriyle sehre ve Sahinbey’e spor anlaminda önemli bir ivme kazandiran Sahinbey Belediyesi, 24-25 Haziran tarihlerinde Akkent Spor Köyü’nde yagli güresin sampiyonlarini ve daha birçok sampiyon adayini agirlayacak.

“Ata sporumuzu Sahinbey’de tanitacagiz”

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu düzenlenecek dev organizasyon için hazirliklarinin tamamlandigini belirterek, “Sahinbey Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yaninda olduk. Özellikle gençlerimizin spor yapmasi adina, onlara bisiklet ve spor ayakkabisi hediye ediyoruz. Ilçemizin çesitli yerlerinde kurdugumuz spor tesisleri ve parklarimiza kurdugumuz spor aletlerimiz ile her yastan vatandaslarimiza spor yapma imkani sunuyoruz. Sahinbey Belediyesi olarak 24-25 Haziran tarihlerinde de Kirkpinar Yagli Güresleri gibi büyük organizasyona ev sahipligi yapacagiz. Bu iki gün boyunca vatandaslarimiza ata sporumuzu daha yakindan tanitacagiz. Vatandaslarimizin Kirkpinar Yagli Güresleri’ne ilgi gösterecegine inaniyorum” dedi.

Kaynak: İHA