Polisler Futbolcu, Tanju Çolak Hakem Oldu

Eski Avrupa Gol Krali Tanju Çolak, Samsun Il Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen futbol turnuvasinin yari final maçini hakem olarak yönetti.

Samsun Il Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen futbol turnuvasi yari final maçinda Özel Kalem Sube Müdürlügü ile Özel Harekat Sube Müdürlügü karsi karsiya geldi. Karsilasmada ise Avrupa Gol Kral Tanju Çolak hakem olarak görev aldi. Emniyet Müdürlügü Kapali Spor Salonu’nda gerçeklesen karsilasmanin ilk yarisini Özel Harekat Sube Müdürlügü rakibine fark atarak 3-0 önde tamamladi. Çekismeli geçen ikinci yarida ise Özel Harekat Sube Müdürlügü maçi 6-4’lük skorla kazanarak finalde Trafik Sube Müdürlügü’nün rakibi oldu.

"Hakemligim boyunca bana saygidan itiraz edeceklerini sanmiyorum"

Açiklamalarda bulunan Tanju Çolak, "Samsunlu olarak çok mutluyum ve gururluyum. Böyle sosyal faaliyetlerin polisler arasinda oldugunu çok düsünmüyorum. Sevgili müdürümüz Nihat Bey’in spora ilgisi, sevgisi on numaradir. Polisler bizim 7/24 koruyucularimizdir. Biz huzurluysak, mutluysak polislerimizden dolayidir. Onlar bizim her seyimizdir. Önemli olan bu sosyal faaliyetlerde bizim gibi efsane olmus, lider olmus futbolcularin var olmus olmasi polis arkadaslarimiza hem mutluluk hem de huzur verir. Bugün burada gerçekten mutluyum. Böyle turnuvalarin sadece Samsun’da degil diger yerlerde de olmasini istiyorum. Insallah Samsun örnek olur. Bugün de bana hakemlik var. Biz de iyi oynayan, futbol kurallarina uyan kisinin kazanmasini istiyoruz. Bana da hakemligim boyunca bana saygidan itiraz edeceklerini sanmiyorum. Burada duran Tanju Çolak’in Türkiye’deki insanlardan kimsede olmayan altin ayakkabisi var. Dünyada ilk 48’de yer alan kisilerden birisiyim. Samsunspor asigiyim. Samsunspor sevdalisiyim. Samsunlu olmaktan gurur duyuyorum” dedi.



"Sporun gücüne inaniyoruz"

Il Emniyet Müdürü Nihat Özen ise "Futbolun içindeyiz. Futbol Federasyonu’nda temsilci olarak zamaninda görev yaptik. Sporun gücüne inaniyoruz. Arkadaslarin birbirleri ile kaynasmasi hem de fiziksel üstünlüklerini bir üst asamaya tasimalari için böyle bir organizasyon yaptik. Bundan önce çok fazla müsabaka yaptik. Dostluk ve kardeslik oluyor" diye konustu.

Final maçinda Özel Hareket Sube Müdürlügü ile Trafik Sube Müdürlügü ekipleri 23 Haziran Cuma günü karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA