Mehmet Büyükeksi, Yeniden TFF Baskanligina Seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olagan Seçimli Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Mehmet Büyükeksi, kullanilan 191 oyun 168’ini alarak yeniden baskanliga seçildi.

TFF Olagan Seçimli Genel Kurulu, Ankara’daki bir otelde gerçeklesti. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan gündem maddeleri görüsülmeye baslandi. Genel kurulda TFF Baskani, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun 1 Haziran 2022 - 31 Mayis 2023 dönemindeki hesap ve faaliyetlerinin oy birligiyle ibra edilmesinin ardindan baskan ve yönetim kurulunun seçimi yapildi. Tek aday olarak bulunan Mehmet Büyükelçi, kullanilan 191 oyun 168’ini alarak yeniden baskanliga seçildi.

“Bundan sonraki dönemde de birlik beraberlik içerisinde olmak istiyoruz"

Baskan seçilmesinin ardindan kürsüye çikan Büyükeksi, “Geçtigimiz dönemde yaptigimiz çalismalarin daha da iyisini, önümüzdeki 4 yillik dönemde yeni yönetim kurulumuzla gerçeklestirmek için elimizden gelen her türlü çabayi, çalismayi gösterecegiz. Bize göstermis oldugunuz teveccüh için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Biz, birlik beraberlikten yanayiz, herkesi seviyoruz. Bu konuda hiçbir kimseye karsi problemimiz yok. Bir takim konusmalar oldu. Onlara cevap vermek gibi bir niyetim yok. Bundan sonraki dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde olmak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA