Gündogdu Açiklamasi 'Kocaelispor'u Her Zaman Ve Her Kosulda Destekliyoruz'

Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündogdu, Kocaelispor Baskani Engin Koyun ve Teknik Direktör Ertugrul Saglam ile birlikte Körfez Brunga Tesislerini inceledi. Gündogdu, Kocaelispor’u her zaman ve her kosulda desteklediklerini ifade etti.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündogdu, Kocaelispor Körfez Brunga Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Gündogdu’ya Kocaelispor Baskani Engin Koyun ve Teknik Direktör Ertugrul Saglam eslik etti. Körfez Brunga Tesislerini detayli bir sekilde inceleyen Gündogdu, Kocaelispor’u her zaman ve her kosulda desteklediklerini ifade etti.

Yesil-siyahli ekipte teknik direktörlük görevine getirilen Saglam’a ve kisa bir süre önce gerçeklesen kongre sonucunda yeniden Kocaelispor baskanligina seçilen Engin Koyun’a hayirli olsun temennisinde bulunan Genel Sekreter Gündogdu, Kocaelispor’a yeni sezonda mücadele edecegi Spor Toto 1. Lig’de basarilar diledi. Gündogdu’ya inceleme sirasinda Genel Sekreter Yardimcisi Hasan Aydinlik eslik etti.

Kaynak: İHA