Fileye, Yeni Sultanlar Yetisiyor

Yalova Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, Altinova Belediyespor Voleybol Mini Kiz Takimi ile yemekte bir araya geldi.

Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral ve es, Yasemin Oral, Yalova Ili Kulüpler Arasi Mahalli Voleybol Ligde namaglup sampiyon olan Altinova Belediyespor Voleybol Mini Kiz Takimi ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Misafirleriyle tek tek ilgilenen Baskan Oral, minik sporcularin okullarinda da basarili olmalarindan dolayi büyük mutluluk yasadi.

Namaglup il birincisi olan takimi bir kez daha kutlayan Baskan Oral, “Çiktiklari tüm maçlari kazanarak Yalova Ligini namaglup tamamlayip sampiyonlugunu kazanan Altinova Belediyespor Minik Kiz Voleybol Takimimizi ve teknik heyetini tebrik ediyor, emekleri ve hirslari için de tesekkür ediyorum. Bu basarinin devamini diliyorum” diye konustu.

Altinova Belediyesi Voleybol Hocasi Yasemin Özaltin da; takimin çok degerli bir sampiyonluk elde ettigini ifade ederek, “Emeklerinin karsiligini alan ve umudunu hiç kaybetmeyen, ilçemizi en güzel sekilde temsil eden minik takimimizi gönülden tebrik ediyorum. Bizlere yasattiklari bu gurur ve mutluluk için çok tesekkür ediyor basarilarinin devamini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA