Elazigli Kosucular Bingöl'de Yari Finale Çikti

Bingöl’de devam eden Analig Yildizlar Atletizm sampiyonasina katilan Elazigli sporcular, toplamda 6 madalya alarak yari finallere yükseldi.

Anadolu Yildizlar Ligi faaliyet programlari çerçevesinde düzenlenen ve Bingöl ilinde yapilan Atletizm Grup Müsabakalari’nda Elazig’i temsil eden kosucular, kiz ve erkek takimlarinda 1 birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük olmak üzere 6 dereceyle yari finallerde Elazig’i temsil edecek.

Sporculari kutlayan Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdulsamet Eren, "Analig’ten dereceyle dönen sporcularimizi tebrik ediyor, hocalarimizi kutluyorum. Analig binlerce sporcunun farkli branslarda ter döktügü ve mücadele ettigi genis bir organizasyon. Geçen günlerde de sehrimizde yüzme müsabakalarini gerçeklestirdik, tabi ilimizden de sporcularimiz farkli branslarda farkli iller de sehrimizi temsil ediyor. Atletizm de basarilari duymaya basliyoruz meyveleri topluyoruz insallah uzun yillar bu basari serüveni devam edecektir. Elde ettikleri derecelerle yari finaller de sehrimizi temsil edecek kiz ve erkek takimlarimizi ile antrenörlerimizi yürekten kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA