Elazig'dan Iki Sporcu Milli Takim Kampinda

Sakarya’da düzenlenen Yildizlar Ferdi Boks Sampiyonasi’nda madalya alan Elazig Belediyespor boksörleri Nisanur Yildirim ile Sultan Nisa Çeliker, Yildizlar Milli Takim kampina davet edildi.

Sakarya’da düzenlenen Türkiye Ferdi Boks Sampiyonasi’nda sampiyon olan Nisanur Yildirim ile ikinci olan Sultan Nisa Çeliker, elde ettikleri derecelerle 01-18 Temmuz tarihleri arasinda Kastamonu Kadi Dagi Sporcu Kamp Egitim Merkezi’nde Yildizlar Milli Takim Kampi’ndan davet aldi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdulsamet Eren yaptigi açiklamada, “Öncelikle sporcularimizi tebrik ediyorum. Boks bransi sehrimizde köklü ve popüler bir brans ve Milli Takim havuzunda sporcularimiz yer aliyorlar, katildiklari müsabakalarda elde ettikleri derecelerle Milli Takimin dikkatini çekiyorlar. Sporcularimiz genç ve önü açik insallah daha iyi yerler de Elazigli sporculari görmeye devam edecegiz. Sporcularimizi ve antrenörümüz Cemil Döndü’yü bir kez daha tebrik ediyor, Avrupa Sampiyonasinda basarilar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA