Dzeko Açiklamasi 'Harika Duygular Yasiyorum'

Fenerbahçe’nin kadrosuna kattigi Bosna Hersekli ünlü golcü Edin Dzeko, "Harika duygular yasiyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp oldugunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdigim kisa sürede çok dogru bir karar verdigimi anladim ve sahaya çikmak için sabirsizlaniyorum” dedi.

Fenerbahçe, 37 yasindaki forvet Edin Dzeko’yu 2 yilligina kadrosuna katti. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Sükrü Saracoglu Spor Kompleksi’nde gerçeklestirilen imza töreninde Baskan Ali Koç’un yani sira Genel Sekreter Burak Çaglan Kizilhan ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldi. Imza törenin ardindan Dzeko, kulüp televizyonuna açiklamalarda bulundu. Fenerbahçe’ye transfer olarak dogru bir karar verdigini ifade eden Bosnak oyuncu, “Harika duygular yasiyorum. Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp oldugunu zaten biliyordum ancak buraya geldikten sonra geçirdigim kisa sürede çok dogru bir karar verdigimi anladim ve sahaya çikmak için sabirsizlaniyorum” diye konustu.

Dzeko, Fenerbahçe’nin bir parçasi olmaktan dolayi duydugu memnuniyeti ise su sözleriyle ifade etti:

“Muhtesem Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçasi oldugum için mutlu ve gururluyum. Taraftarlarimiza sunu söylemem gerekiyor, oynayacagimiz her maçta ve yapacagimiz her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacagim.”

Golcü futbolcu daha sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Sükrü Saracoglu Spor Kompleksi’ni gezdi.

Kaynak: İHA