Denizlispor Arayis Içerisinde

Denizlispor Baskani Mehmet Uz, kulübü bulundugu yerden çikarip layik oldugu yere tasimak için çalistiklarini ifade ederek, "Gerekirse kapi kapi dolasacagiz. Basta STK’ yer olmak üzere tüm kesimlerin destegine ihtiyacimiz var. Çiktigimiz bu yoldan dönüs yok" dedi.



TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Denizlispor’da hafta basinda yapilan yönetim kurulu toplantisi ve yeni görev dagiliminin ardindan çalismalar hizlandi. Denizlispor’un bu sehrin ortak ve en degerli markasi oldugunu tekrarlayan kulüp baskani Mehmet Uz, yeni sezon öncesi mali, idari ve sportif konularinda çalismalara devam ettiklerini söyledi.

Ilk defa 2. Ligde mücadele edeceklerini ve bunun üzüntüsünü yasadiklarini belirten Mehmet Uz, "Düstügümüz bu durumdan el ele gönül gönüle vererek çikacagiz. Ben buna inaniyorum. Bu inancim sebebiyle her türlü olumsuzluga ragmen yola devam karari aldik. Hakli ve yapici elestirilerin basimizin üstünde yeri var ve hep dikkate aliyoruz” dedi.



Sirketlesme çalismasi sürüyor

Sirketlesmenin sürdügünü belirten Uz, “Yönetimimize yeni arkadaslarimizi dahil ederek güçlenecek ve sirketlesme çalismalarimizi tamamlamaya çalisacagiz. Is dünyamizdan, is insanlarimizdan Denizli için, Denizlispor için destek bekliyoruz. Yeni bir baslangicin arifesindeyiz, ayaga kalkma zamani. Denizli, her kesimin katkisi ve destegiyle bunu rahatlikla basarabilir. Insallah bu kötü günleri geride birakmanin sevincini de birlikte yasayacagiz" dedi.

Kaynak: İHA