Darica'nin Basarili Sporculari Kusak Atladi

Darica Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü bünyesinde spor yapan gençler, karate ve tekvando kusak terfi töreninde bulustu.

Darica’da 75’i karatede ve 40’i da tekvandoda olmak üzere toplam 115 sporcu bir üst kemere geçme basarisi gösterirken, genç sporcularin sertifikalarini Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik dagitti.

Genç sporculari azim ve basarilarindan dolayi kutlayan Baskan Muzaffer Biyik, sporculari ve antrenörleri tebrik etti.

Gelecegin basarili sporcularini yetistirmek için imkanlarini seferber ettiklerin belirten Baskan Muzaffer Biyik, "Darica Belediyesi olarak gelecegimizin teminati gençlerimizin her alanda oldugu gibi sporda da basarili olmasi için tüm imkanlarimizi seferber ettik. Egitim ve Spor Kulübümüz, 11 farkli bransta 50’si milli olmak üzere yaklasik bin 200 lisansli sporcusuyla marka bir kulüp haline geldi. Bir üst kemere geçen gençlerimiz de ileride inaniyorum ki basarili birer sporcu olacaklar. Ilçemizi ve ülkemizi en iyi sekilde temsil edecekler. Üst kusaga geçen gençlerimizi bir kez daha tebrik ediyorum, ailelerini ve emek veren antrenörlerimize tesekkür ediyorum. Bizler Darica Belediyesi olarak her zaman yaninizda olmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA