Büyüksehir Yaz Spor Kurslari Basliyor

Okullarin kapanmasi ile yaz tatiline giren çocuklar için Mugla Büyüksehir Belediyesi Yaz Spor Kurslari’ni baslatiyor. Yas gruplarina göre 8 bransta düzenlenecek yaz spor kurslari 3 Temmuz 2023 tarihinde baslayacak.

Dalaman ilçesinde tenis, Mentese ilçesinde satranç, çocuk zumba, atletizm, voleybol, akil zeka oyunlari, 4-6 yas temek hareket egitimi, tekvando olarak planlanan Yaz Spor Kurslari için basvurular Mentese’de Dügerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda, Dalaman ilçesinde Dalaman Tenis kortlarina yapilacak.

Mugla Büyüksehir Belediyesi tatile giren çocuklarin yararli zaman geçirmesi, yeteneklerine, zevklerine göre sporla kendini gelistirmesi için her yil düzenledigi yaz spor kurslarini bu yil 3 Temmuz 2023 tarihinde baslatiyor. 8 farkli bransta baslayacak spor kurslarini Büyüksehir Belediyesi’nin alanlarinda tecrübeli egitmenleri veriyor. Büyüksehir Belediyesi ayrica yaz spor kurslarinda yetenekli gördügü sporculari Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde de degerlendiriyor.

Kaynak: İHA