Arda Güler'in Efsane Golüne Sevinmeyen O Çocuk Konustu Açiklamasi 'Golü Atinca Saskina Döndüm'

Türkiye-Galler maçinda Arda Güler’in attigi gol sonrasi kale arkasinda maçi izleyen ve gole sevinmemesi nedeniyle sosyal medyada gündem olan Galatasaray formali çocuk Ömer Asaf Öztürk, “O golü atinca saskina döndüm. Sevincimi içime attim” dedi.

Samsun’da oynanan 2024 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri D Grubu dördüncü maçinda A Milli Futbol Takimi, Galler’i 2-0 maglup etmisti. Millerin gollerini Umut Nayir ve Arda Güler kaydetti.

Arda Güler’in efsane golünden sonra kale arkasinda Galatasaray formasi ile maçi izleyen 7 yasindaki Ömer Asaf Öztürk’ün gole sevinmedigi görüntü ise sosyal medyada gündem oldu.

“Sevincimi içime atiyorum”

Konuyla ilgili Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulunan Ömer Asaf Öztürk, ilk defa milli maça gittigini belirterek, “Ben Galatasarayliyim. Arda Güler’i de çok seviyorum. Çok iyi bir oyuncu. O golü atinca saskina döndüm. Sevincimi içime attim. Arda Güler ile de görüsmek ve tanismak istiyorum. Stadyum çok büyük ve çok güzeldi" ifadelerini kullandi.

“Baktik ki herkes oglumun fotografini paylasiyor”

Ömer Asaf Öztürk’ün babasi Tuncay Öztürk ise ailece milli maça gittigini dile getirerek, "Milli maçin 27 yil sonra Samsun’da olmasi çok gurur verici. Maçtan sonra sosyal medyaya girdik ve gördük ki herkes oglumun fotografini paylasiyor. Insanlar yazmis ’neden sevinmedi’ diye. Aslinda Arda Güler’i çok seviyor. Hatta Arda Güler isinirken; ’Baba ne zaman oyuna girecek’ diye merak ediyordu. Arda Güler gol attiktan sonra çok sevindi ama sevinçlerini hep içine atiyor. Insallah milli maçlarin devami gelir. Biz de Samsun’da izlemekten mutluluk duyariz” diye konustu.

Kaynak: İHA