Altinordu'da Atilla Küçüktaka Dönemi

Altinordu’da Hasan Özer’den bosalan teknik direktörlük koltuguna Atilla Küçüktaka getirildi.

Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek Altinordu’da Hasan Özer’den bosalan teknik direktörlük koltuguna Atilla Küçüktaka getirildi.

Imza törenin ardindan açiklamalarda bulunan Altinordu Baskani Seyit Mehmet Özkan, “Atilla Küçüktaka hocamiza, A takimimizi emanet ediyoruz. Kurumsala yakin sistem, Türk futboluna pek alisik degil. Türk futbolu genellikle patronaj sistemiyle gidiyor. A takimimizi kendi içimizden biri olan, hatta içimizde en basarili olan arkadasimiza teslim ediyoruz. Ben kendisine basarilar diliyorum. Bugüne kadar kendisi ve ekibi Altinordu camiasina, Altinordu formasi altinda Türk futboluna çok önemli kaleciler yetistirdi. Atilla hocamin yaninda çalisan kaleci antrenörü arkadaslara da sükran borçluyum. Insallah bu basari sikalasini A takimimiza da gösterecegiz. 2. Lig’de daha çok özkaynagimizla oynayacagiz. Araya ’agabey’ sifatiyla tecrübeli oyuncular da serpistirecegiz. Tekrardan Atilla hocama hayirli olsun diyorum" diye konustu.

Altinordu’nun yeni teknik direktörü Atilla Küçüktaka ise, "Mehmet beye hakkimdaki düsünceleri için çok tesekkür ederim. 2015 yilindan beri birlikteyiz. Kendisinin inanilmaz, sinirsiz destegini her zaman arkamizda hissettik. Kaleci departmanimizda yakaladigimiz basariyi ayni sekilde burada da devam ettirecegimizden zerre kadar farkli bir düsüncemiz yok. Bu süreçte kaleci departmaninda, bu yapiya, Altinordu camiasina olaganüstü emek veren tüm kaleci hocalarimiza bir kez daha tesekkür ediyorum. Yepyeni bir sayfa açacagiz" ifadelerini kullandi.

Öte yandan Küçüktaka, daha önce Altinordu’da ’Kaleci Bölümü Direktörü’ olarak görev aldi.

Kaynak: İHA