Adim Adim Türkiye Sampiyonasina

Giresun’da devam eden atletizm yarislarinda Askale Belediye Spor Atletizm takimi erkeklerde takim halinde 1. kizlarda ise 3. oldu.

Atletizm Federasyonu tarafindan düzenlenen Analig yarislarinda Askale Belediye Spor Atletizm takimi büyük bir basari elde ederek takim olarak Erkeklerde 1. Kizlarda 3. olarak Erzincan’da yapilacak olan Türkiye sampiyonasinda Erzurum’u temsilen katilmaya hak kazandi.

Antrenör Elif Eyüp yaptigi açiklamada, "Önceligimiz tüm sporcularimizin antrenmanlarini eksiksiz yapmalarini saglamak. Antrenman esnasinda onlarin performans ölçümleri ve saglikli ilerlemelerini koordine ederek en iyi dereceleri almak. Antrenmanlarda ki disiplin ve özverili çalismalarimizin sonuçlarini katildigimiz yarislarda dereceler alarak taçlandiriyoruz. Tabi ki hedefimiz Türkiye sampiyonlugu. Önceki iki yarista Türkiye sampiyonluklarini saniyeler ile kil payi kaçirdik. Giresun’da ki Analig müsabakalarinda özellikle erkeklerde takim halinde 1. Kizlarda ise 3. olduk. Simdi önümüzde Türkiye sampiyonasi için Erzincan var, öncelikle ordan da basari elde ederek Türkiye sampiyonasinda yarismak.

Bizlere her zaman büyük destek olan Atletizm Federasyonu Baskanimiz Fatih Çintimar, ilçe Kaymakami Murat Karaloglu Belediye Baskani Dr Ahmet Yaptirmis Gençlik Spor Ilçe Müdürü Suayip Gacir, Kulüp Baskani Sinan Boyaci’ya tesekkür ediyorum.

Simdi omuzlarimizdaki yük ve sorumluluk daha da artti ve takim olarak daha da çok çalisacagiz ilimizi ve ilçemizi en iyi sekilde temsil etmek” dedi.

Kaynak: İHA