Yesim'in 40. Yilinda Sampiyon Kesim Gücü

Yesim Spor Kulübü’nün liderliginde gerçeklestirilen Sükrü Sankaya Dostluk Turnuvasi’nin sampiyonu “Kesim Gücü” takimi olurken “Düz Boya” takimi ikinci, “Genç Örme” takimi da üçüncü oldu.

Yesim Spor Kulübü tarafindan her yil geleneksel olarakorganize edilenSükrü Sankaya Dostluk Turnuvasi,19 Haziran’da oynanan final maçlari ile sona erdi. PFDD Sükrü Sankaya Futbol Okulu Tesisleri’nde yapilan final müsabakalarinda üçüncülük için karsi karsiya gelen “Genç Örme”ile “Konfeksiyon Bakim Print Stars” arasindaki maçin galibi “Genç Örme” oldu. Final maçi öncesi,geçtigimiz yil turnuva tarihinde bir ilki gerçeklestiren Yesimli kadin futbolcular, “Hayatin her alaninda oldugu gibi bu alanda da variz!” pankartiyla çiktiklari dostluk maçiylaorganizasyonarenk katti.Women of Yesim ile Fabric Angels takimlari arasinda oynanan dostluk maçi, 1-1 berabere sonuçlandi.

Dostluk maçinin ardindan sahaya çikan Kesim Gücü ve Düz Boya takimlari da birincilik için mücadele etti. Oldukça çekismeli geçen ve 1-1biten maçin sonucunu penaltilar belirledi. Penaltilarda 5-4’lük üstünlükle gülen taraf geçen yilin da sampiyonu olan Kesim Gücü oldu. Böylece turnuvanin bu seneki sampiyonu yine Kesim Gücü olurken, Genç Örme de turnuvanin ikincisi olma basarisini gösterdi. Toplam 15 takimin katildigi turnuvada “En centilmen takim”Ham Kumastakimi seçilirken, attigi gollerle göz dolduran TunahanAtesde“Gol krali” oldu.

Final maçinin ardindan gerçeklestirilen kupa töreninde takimlara kupalarini takdim eden Yesim Grup CEO’su Senol Sankaya, “Yillardir geleneksellesen ve babam merhum Sükrü Sankaya’nin adini yasatan dostluk turnuvamizi, bu yil Cumhuriyetimizin 100. yili ve Yesim Grup’un 40. yili olmasi sebebiyle çok dahabüyük bir cosku ve katilimla gerçeklestirdik. Turnuvaya katilan ve karsilasmalarini dostluk çerçevesinde tamamlayan tüm takimlarimizi gönülden tebrik ediyorum.” diye konustu.

Gecede turnuvanin en centilmen takimina ve turnuvanin gol kralina kupalari,Yesim yöneticileri tarafindan takdim edildi. Törende ayrica turnuva organizasyonunda emegi geçen Spor Kulübü Lideri Özgür Ünel ile birlikteorganizasyon komitesine;turnuvada görev alan hakemlere ve turnuvanin saglik sponsoru Özel Hayat Hastanesi’ne de tesekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: İHA