Nedim Yigit, Kosova Ekibi KF Liria Prizren'in Yeni Teknik Direktörü Oldu

Kosova Süper Ligi ekiplerinden KF Liria Prizren, Teknik Direktör Nedim Yigit ile anlasti. Yigit, kulüp yöneticilerine kendisine olan güvenlerinden dolayi tesekkür etti.

Kosova Süper Ligi takimlarindan KF Liria Prizren, daha önce Galatasaray ve Basaksehir’de ’Gençlik Gelisim Koordinatörü’ olarak görev yapan Teknik Direktör Nedim Yigit ile anlasti. Geçtigimiz sezon Kosova Süper Ligi’ne çikan, Kosova’nin en köklü takimlarindan KF Liria Prizren’in yöneticileri, kulübün tesislesmesinde, kurumsallasmasinda, hem yetistirici hem de yarismaci kimligine kavusturulmasinda Nedim Yigit’e çok güvendiklerini beyan ettiler.

Gerçeklesen imza töreni sonrasi açiklamalarda bulunan Yigit, “Prizren harika bir sehir, çok sicak ve samimi insanlar var. Bana olan güvenlerine çok tesekkür ediyorum. Kosova’da çok yetenekli oyuncular oldugunu biliyorum. Simdi onlarla çalismak, onlarin gelisimlerine yardimci olmak ve hem Türkiye’de hem de Avrupa’da en güzel sekilde Kosova’yi temsil etmelerine katkida bulunmak istiyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA