Esenyurt'ta Yeni Spor Tesisleri Hizmete Giriyor

Yaz Spor Okullari’nin ilk dersinde çocuklara malzeme dagitimi yapan Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, yeni tesislerin hizmete açilacagi müjdesini verdi.

Esenyurt’ta yasayan çocuklarin yaz aylarini verimli bir sekilde degerlendirmelerine ve spor alaninda kendilerini gelistirmelerine katki saglamak amaciyla planlanan Yaz Spor Okullari egitimlerine basladi.

Ilk derste çocuklarla bir araya gelen Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, farkli branslarda egitim alan sporculara malzeme dagitimi yapti. Prof. Dr. Sebahattin Zaim Spor Salonu’nda verilen voleybol dersine katilan Bozkurt, burada isinma turlarinin ardindan çocuklarla gösteri maçi yapti. Çocuklarla spor dolu bir gün geçiren Bozkurt, yeni spor salonlarini hizmete açacaklarini söyledi.



“Onlar bizim hazinemiz”

Programda yaptigi konusmada spor alaninda çocuklara her türlü destegi saglayacaklarini belirten Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, “Insallah çocuklarimiz burada güzel vakit geçirecek. Bedenlerini ve zihinlerini gelistirecekler. Bizim en önemli varliklarimiz, çocuklarimiz. Çocuklarimizin birbiriyle barisik, kardesçe ve hayata güçlü olarak hazirlanmalari için her zaman elimizden geleni yaptik. Bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edecegiz. Hepsinin ayri bir yetenegi var. Onlar bizim hazinemiz. Onlari ne kadar güçlü yetistirirsek o kadar güçlü oluruz. Gençlerimizin yolu açik olsun” dedi.

Kaynak: İHA