Beyzanur'un Hedefi Avrupa Ve Olimpiyatlar

Gemlik Belediyespor, altyapiya verdigi önemle çesitli dallardaki sporcularini ulusal ve uluslararasi müsabakalara göndermeye devam ediyor. Bursa’da düzenlenen milli takim seçmelerinde heptatlon kategorisinde ikinci olan ve Milli Takima katilmaya hak kazanan Beyzanur Topçu, hedefinin Avrupa Sampiyonasi veya olimpiyatlar oldugunu ifade etti.

Yaklasan Balkan Sampiyonasi öncesi Milli Takimda ülkemizi temsil edecek olan Beyzanur Topçu, Gemlik Belediyespor atletizm bransinin egitmeni Burhan Gümüs gözetiminde antrenmanlarini Gemlik Atatürk Stadyumunun atletizm pistinde sürdürüyor.

Topçu, “Milli Marsimizi okutmak istiyorum”

Yaklasan Milli Takim kampi öncesi çesitli degerlendirmelerde bulunan Beyzanur Topçu, dört yildir bu basari için ugrastiklarini, sabah ve aksam antrenman yaptiklarini ifade ederken, basarili sporcu, su anki hedefinin balkan sampiyonasinda madalya almak oldugunu belirtti.

Bunun yeterli olmadigini da vurgulayan Topçu, “Avrupa’da ve olimpiyatlarda Milli marsimizi okutmak istiyoruz, desteklerinden dolayi Belediye Baskanimiz Mehmet Ugur Sertaslan’a tesekkür ederim” dedi.

Gümüs, “Günde iki antrenman yaparak yarislara hazirlandik”

Gemlik Belediyespor Atletizm Bransi egitmeni Burhan Gümüs, “Beyza ile beraber yaklasik 6 yildir atletizm sporu yapiyoruz. Biz daha önce; üç adim atlamada, uzun atlamada, 60 metre engelli ve 80 metre engelli kosularda Türkiye sampiyonalarinda defalarca madalyalar aldik. Heptatlon kategorisine geçtikten sonra bütün sampiyonlarda madalya almaya devam ediyoruz. Sporcumuz, Türkiye U18 sampiyonasinda Türkiye sampiyonu ve U20 Sampiyonasi’nda kategorisi olmadigi halde kendisinden iki yas büyüklerle yarisarak Türkiye ikincisi oldu ve Denizli’de yapilacak olan Balkan Sampiyonasi’nda ülkemizi temsil edecek. Bizler günde sabah ve aksam olmak üzere iki antrenman yaparak yarismalara hazirlaniyoruiz” dedi.

Kaynak: İHA