Bertug Yildirim Açiklamasi 'Avrupa Sampiyonasi Hedefimiz Dogrultusunda Çok Çalisiyoruz'

Ümit Milli Takimi’nin basarili futbolcusu Bertug Yildirim, kamp dönemini galibiyetle tamamladiklari için çok mutlu oldugunu söyleyerek, Avrupa Sampiyonasi hedefi dogrultusunda çok çalistiklarini söyledi. Yildirim, Bosna Hersek maçini izlemeye gelen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel için ise, "Volkan Hoca ile iletisimimiz sadece Hatayspor’dan ibaret degil. Bugün ona da çok tesekkür ederim geldigi ve maçi izledigi için. Benim için çok degerli, farkli bir yere sahip" dedi.

Ümit Milli Futbol Takimi’nin hazirlik maçinda Bosna Hersek’i 4-1 maglup ettigi mücadelede 2 gol sevinci yasayan basarili futbolcu Bertug Yildirim, Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulundu. Planladiklari ve ortaya koymak istedikleri oyunu tam anlamiyla yaptiklarina dile getiren Yildirim, "Girdigimiz pozisyonlarda daha önce sikinti çekiyorduk ama bu maçta degerlendirdik. Penalti kazandik ve bu da bizim için iyi oldu. Genel olarak oyunun hakimi bizdik. Girdigimiz pozisyonlari da degerlendirince skorda bizden yana oldu. Kamp dönemini böyle güzel bir galibiyetle tamamladigimiz için takim arkadaslarimi tebrik ediyorum. Bundan sonra daha iyi olacagiz" diye konustu.



"Hedefimiz dogrultusunda çok çalisiyoruz"

Ümit Milli Takimi’nda arkadaslariyla güzel bir aile ortami yakaladiklarini ifada eden 21 yasindaki futbolcu, "Burada kamp bitince kimse kulübüne gidince iletisimi kesmiyor. Hep birlikte devam ediyoruz. Bu ortam oldugu sürece ben basarinin gelecegine inaniyorum. Bu sene büyük bir hedefimiz var, Avrupa Sampiyonasi’na gitmek. Bu hedef dogrultusunda çok çalisiyoruz ve birlik beraberlik içindeyiz. Aile ortamini bozmadigimiz sürece bu dogrultuda devam edecegiz. Insallah hedefimize de ulasiriz" ifadelerini kullandi.

"Volkan Hoca, benim için çok degerli bir yere sahip"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in karsilasmayi tribünden takip etmesinin kendisini çok mutlu ettigi söyleyen Bertug Yildirim, "Volkan Hoca ile iletisimimiz sadece Hatayspor’dan ibaret degil. Normal hayatta da görüsüyoruz. Bugün ona da çok tesekkür ederim geldigi ve maçi izledigi için. Benim için çok degerli, farkli bir yere sahip Volkan Hoca. Elinden geldigince beni destekliyor. Ben de elimden geldigince onun yüzünü kara çikarmamaya çalisiyorum. Güzel bir iletisim içerisindeyiz. Ona geldigi için tekrardan tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA