Ali Çamli Açiklamasi 'Kayserispor Küme Düser Demekle Düsmez'

Kayserispor Baskani Ali Çamli, Süper Ligi 9. sirada tamamlamalariyla ilgili olarak, "Kayserispor küme düser demekle düsmez. Azim, gayret! Her sey para demek degil. Hep birlikte el ele verdik" dedi. Süper Lig sampiyonu Galatasaray ve kupa sampiyonu Fenerbahçe’yi de tebrik eden Çamli, "Insallah önümüzdeki yil da Rabbimin bu basarilari camiama nasip etmesini diliyorum" dedi.

Kayserispor’un Baskani Ali Çamli, Süper Lig 2022-2023 sezonunu 47 puanla 9. sirada tamamlayan takiminin performansini degerlendirdi. Ihlas Haber Ajansi muhabirine açiklamalarda bulunan Ali Çamli, transfer yasagi bulunan Kayserispor’un küme düsmeye namzet takimlar arasinda gösterilmesine ragmen 9. sirada yer almasi ile ilgili olarak, "Herkesin bir hesabi var. Allah’in da bir hesabi var. Kayserispor küme düser demekle düsmez. Azim, gayret! Her sey para demek degil. Burada bu ise inanan bir teknik direktör ve etrafinda ona yardimci olan 11 tane aslan parçasi, sportif direktör ve yönetim kurulu üyeleri var. Hep birlikte el ele verdik. Büyüklerimizin bize göstermis oldugu çizgide, yolda bu kulübü düzgün bir sekilde yönetmeye gayret gösterdik. Rabbim de yardim etti. 3 puanimizin da silinmesine ragmen ligi 9. sirada tamamladik. Demek ki biraz daha paramiz pulumuz olsaymis, ligi farkli noktalarda tamamlarmisiz ama buna da sükür. Mütevazi olmak lazim" seklinde konustu.

Süper Lig 2022-2023 sezonunu sampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’i ve Türkiye Kupasi’ni müzesine götüren Fenerbahçe’yi tebrik eden Baskan Ali Çamli, "Insallah önümüzdeki yil, bu basarilari camiamiza, sehrimize, yönetimimize nasip etmesini Rabbimizden diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA