Okan Buruk Ve Oglu Ali Yigit'in Sampiyonluk Sevinci

Galatasaray ile ilk sezonunda sampiyonluga ulasan Teknik Direktör Okan Buruk, hastaligini atlatan oglu Ali Yigit’in hayalini de gerçeklestirmis oldu.

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu Galatasaray, sampiyon olarak tamamlarken, Teknik Direktör Okan Buruk da basarisini kisa sürede tekrarladi. Buruk, 2018-2019 sezonunda Medipol Basaksehir ile kazandigi sampiyonlugun ardindan antrenörlük kariyerinde 2. kez bu sevinci yasadi.

Yesil sahalarda basarili olan Okan Buruk, ailesine de çok bagli biri. Buruk, oglu Ali Yigit’in hastaligindan dolayi bir süre takim çalistirmamisti. Ali Yigit’in tedavi sürecinde sik sik Fransa’ya giden Okan Buruk, her zaman oglunun yaninda oldu. Buruk, Ali Yigit’in hayalini de gerçeklestirdi. Ali Yigit, babasini Galatasaray’in basinda görmeyi çok istiyordu. Okan Buruk, 24 Haziran’da Ali Yigit’in dogum gününde sari-kirmizililara resmi imzayi atti. Basarili teknik direktör, oglunun hastalik sürecinde ona Galatasaray ile moral ve motivasyon verdi. 49 yasindaki teknik adam, hastaligini atlatan Ali Yigit’e yasattigi mutluluk sayesinde sampiyonluk sonrasinda çifte sevinç yasadi.

Ali Yigit, tüm sezon boyunca içerideki maçlarda olsun, deplasmanlardaki karsilasmalarda olsun hep takimla birlikteydi. Takimin nese kaynagi olan Ali Yigit’e taraftarlar da hep destek oldu. Ali Yigit, Nef Stadyumu’nda oynanan müsabakalarda da sari-kirmizili taraftarla 3’lü çektirerek galibiyet sevincine ortak oldu.

Son olarak MKE Ankaragücü maçindan sonra Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, Ali Yigit Buruk’u omuzlarina aldi ve birlikte taraftara üçlü çektirdi.

Sampiyonlugu oglu Ali Yigit’e hediye eden Okan Buruk, birlikte geçirdikleri zor zamanlardan sonra beraber kutladiklari sampiyonlugun çok degerli oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA