Kocaelisporlu Taraftarlardan Ilginç Istifa Çagrisi

Kocaelispor’da yeni baskanlik seçimi öncesinde mevcut baskan Engin Koyun’un istifasini isteyen bazi taraftarlar, ellerinde koyun tutarak ’Engin Koyun istifa’ diye tezahürat yapti.

Spor Toto 1. Lig’in yeni ekiplerinden Kocaelispor, hafta sonu yapilacak Olagan Seçimli Mali Genel Kurul’a hazirlanirken, taraftar grubu dernegi Hodri Meydan da toplanti düzenledi.

Toplanti sonrasinda istifa çagrisina devam eden bazi taraftarlar, ilginç bir görüntüye imza atti. Ellerinde koyun tutan taraftarlar, ’Engin Koyun istifa’ diye bagirdi. Toplantida konusma yapan Hodri Meydan Taraftar Dernegi Baskani Haluk Bozo, "Baskanimiz Engin Koyun’a bugüne kadar yaptigi desteklerden dolayi tesekkür edip, bugünden sonra birakmasi gerektigini deklare ettik. Bizi bir türlü anlamiyor. Kulübü kendi menfaatlerince kendi sirketiymis gibi yönetmeye basladi.

Kulüp baskanimiz bizi hirsizlikla itham etti. Biz hirsiz da degiliz, sinyalci de degiliz. Biz kupalara, mazilere sahip çikacak insanlar istiyoruz kulübümüzün basinda. Hepimiz Kocaelispor’a sahip çikmak için toplandik. Son kez Engin Koyun baskanimiza söylüyoruz; Kocaelispor’u seviyorsan, Kocaelispor’u birak. Düsürdügün yerden çikardin. Yaptigin hizmetlerden ötürü sana tesekkür ediyoruz. Bir an önce Kocaelispor’u birakip gitmeni istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA