Kasimpasa Ile Besiktas 38. Randevuda

Besiktas, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Kasimpasa ile 38. kez rakip olacak. Siyah-beyazlilar, 6 maçlik galibiyet serisini gelistirmek için sahaya çikacak.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Besiktas, yarin saat 19.00’da Recep Tayyip Erdogan Stadyumu’nda Kasimpasa ile karsilasacak. Ligde siyah-beyazlilar, 22 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 maglubiyet ile topladigi 74 puanla 3. sirada yer aliyor. Kasimpasa ise 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 maglubiyet ile aldigi 43 puanla 10. sirada bulunuyor.

Ligde 38. randevu

Besiktas ile Kasimpasa, Süper Lig’de bugüne dek 37 kez karsi karsiya geldi. Siyah-beyazlilar 23 kez rakibine üstünlük kurarken, Pasa ise 6 kez sahadan galip ayrildi. Iki takim 8 defa da sahadan berberlik ile ayrildi. Söz konu maçlarda Besiktas, rakip fileleri 74 kez havalandirirken, Kasimpasa 41 gol ile karsilik verdi. Iki Istanbul ekibi arasinda Vodafone Park’ta sezonun ilk yarisinda oynanan müsabakayi, siyah-beyazlilar 2-1 kazandi.

Kartal’in 13 maçtir bilegi bükülmüyor

Besiktas, Süper Lig’de oynadigi son 13 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Siyah-beyazlilar, bu süreçte MKE Ankaragücü, Medipol Basaksehir, Istanbulspor, Fenerbahçe, Giresunspor, Hatay (Hükmen), Ümraniyespor, Galatasaray, Antalyaspor, Gaziantepspor (Hükmen) ve Adana Demirspor karsisinda sahadan 3 puan ile ayrilirken, Trabzonspor ve Antalyaspor ile de berabere kaldi.

Besiktas ayrica Süper Lig’de son oynadigi 6 karsilasmadan da galip ayrildi. Bu sezon ilk kez üst üste galip gelme serisi yakalayan siyah-beyazlilar Pasa karsisinda bunu gelistirmek istiyor.

Omar Colley cezali

Besiktas’ta Kasimpasa maçinda sakat ve cezali futbolcular bulunuyor. Siyah-beyazlilarda Pasa karsiasinda Dele Alli ve Tayyip Talha Sanuç’un sakatliklarindan dolayi yer alamayacak. Omar Colley de Adana Demirspor ile oynanan karsilasmada gördügü sari kartla cezali duruma düsmüstü.

3 futbolcu sinirda

Besiktas’ta Kasimpasa maçi öncesinde 3 futbolcu sari kart sinirinda bulunuyor. Siyah-beyazlilarda Arthur Masuaku, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar ceza sinirinda bulunan futbolcular. Bu 3 futbolcu, Kasimpasa karsisinda kart görmeleri durumunda ligin son haftasi oynanacak Konyaspor müsabakasinda forma giyemeyecek.

Kaynak: İHA