Jovana Stevanovic, Eczacibasi Dynavit'te

Eczacibasi Dynavit, Sirp milli orta oyuncu Jovana Stevanovic’i transfer ettigini duyurdu.

Yeni sezon transfer çalismalarina devam eden Eczacibasi Dynavit, Sirp milli orta oyuncu Jovana Stevanovic’i kadrosuna dahil etti. Kulüpten transferle ilgili yapilan açiklamada, "Üst düzey maçlari oynamayi bilen ve oldukça tecrübeli üst düzey bir oyuncu olan Jovana Stevanovic’i yeni sezon kadromuza dahil ettik. Jovana’nin takimiza bu yönleriyle fazlasiyla katki verecegini düsünüyoruz" denildi.

Eczacibasi’nyeni bir maceraya çikacagi için çok mutlu oldugunu ifade eden Jovana Stevanovic, "Önemli bir geçmise sahip olan bu büyük kulübün bir parçasi olmak için çok istekliyim. Tüm kupalari kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacagim. Bu benim tutkum ve kulübün de ayni seyi istedigini biliyorum. Umarim bunu birlikte yapabiliriz" seklinde konustu.

1992 dogumlu Sirbistan Milli Takim oyuncusu Jovana Stevanovic, 191 cm boyunda ve orta oyuncu olarak görev yapiyor. Kariyeri boyunca, Crvena Zvezda, Pomi Casalmaggiore, Savino Del Bene Scandicci, Unet E-Work Busto Arsizio ve Vero Voley Milano takimlarinda oynadi.

Kaynak: İHA