Iskenderunspor'dan Yeni Is Birligi Anlasmasi

Iskenderunspor ile sartli taraftar destek uygulamasi FanSupport arasinda depremin yol açtigi zararlarin giderilmesi ve kulübe destek toplanmasiyla amaciyla is birligi anlasmasi imzalandi.

Yapilan is birligi sayesinde hem Iskenderunspor taraftarlari hem de depremin yaralarinin sarilmasinda destek olmak isteyen diger kulüplerin taraftarlari ortak bir amaç ugruna bir araya gelebilecek. Sporseverlerin destegiyle; kulübün ihtiyaçlarina, hedeflerine ve hayallerine ulasmasina kaynak ve motivasyon saglanacak. ‘FanSupport’ uygulamasi üzerinden olusturulan kaynakla kulübün gelirleri artarken, yeniden yapilanma çalismalarina ve yetenekli gençlere yatirim yapilmasi kolaylasacak.

27 Mayis Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanligi Riva Tesisleri’nde is birligi anlasmasi yapildi. Iskenderunspor Kulübü Baskani Hakan Bolat, sponsor firma yönetim kurulu baskani Murat Öztermiyeci, genel müdürü Ali Parlak, Iskenderunspor Kulübü Baskan Yardimcisi Resit Seber, Iskenderunspor Kulübü Teknik Direktörü Levent Sahin ve Iskenderunspor Kulübü Futbol Takimi Kaptani Kemal Tokak’in katilimi ile düzenlenen basin lansmaninda anlasmayla ilgili detaylar paylasildi. Lansman kapsaminda düzenlenen imza töreninde Iskenderunspor topuna da imzalar atilirken, takimin deprem hatirasi olarak tasarlanan siyah formasi yöneticilere hediye edildi. Iskenderunspor’un, ’Depremin Çocuklari’ kampanyasina uygulama üzerinden bagis destegi verecegi de açiklandi.

“Uygulamadan olusturulan kaynakla yetenekli gençlere yatirim kolaylasacak”

Iskenderunspor Kulübü Baskani Hakan Bolat ise sponsorluk anlasmasi ile ilgili yaptigi konusmada su ifadeleri kullandi:

"Yapilan is birligi sayesinde; hem takimimiza gönülden bagli olan taraftarlarimiz hem de depremin yaralarinin sarilmasinda destek olmak isteyen diger kulüplerin kiymetli taraftarlari ortak bir amaç ugruna bir araya gelebilecek. Nitekim sporseverlerin destegiyle; kulübümüzün ihtiyaçlarina, hedeflerine ve hayallerine ulasmasina kaynak ve motivasyon saglanmis olacak. Uygulama üzerinden olusturulan kaynakla kulübümüzün yeniden yapilanma çalismalarina ve yetenekli gençlere yatirim yapilmasi kolaylasacak. Bu vesileyle tüm taraftarlarimizi, paydaslarimizi ve kiymetli sporseverleri bu konu da kulübümüze destek olmaya davet ediyor, saygi ve sevgilerimi sunuyorum."

Kaynak: İHA