Hedefi 12'Den Vurdular

Düzce Üniversitesi, Türkiye üniversiteler arasi Geleneksel Türk Okçulugu yarismasinda 3 sampiyonluk birden aldi.

Akademik alanda yakaladigi basarisini, kültür, sanat ve spor alaninda da sürdüren Düzce Üniversitesi, geleneksel ata sporlarimizin yasatilmasi için de çalismasini yürütüyor. Istanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arasi Geleneksel Türk Okçulugu Yarismasi’nda; Dü-Ok Ögrenci Toplulugu ögrencileri; Büyük Kadinlar Takim Müsabakalarinda; Kübra Nur Bakir, Beyzanur Kaptan ve Ilknur Havva Ulukaya Türkiye sampiyonu olma basarisini gösterdi.

Bireysel kategorilerde de derece almayi basaran Düzce Üniversitesi ögrencilerinden, Büyük Kadinlar Bireysel Kategorisinde; Kübra Nur Bakir Türkiye 3.sü olurken, Beyzanur Kaptan ise Türkiye 4.sü olarak adlarini basarili sporcular arasina yazdirdi.

Düzce Üniversitesi tarafindan yapilan açiklamada, “Dü-Ok Ögrenci Toplulugu gençlerimize, geleneksel ata sporlarimiza göstermis olduklari ilgi ve alakadan dolayi tebrik eder, Üniversitemizin basarisina katkida bulunduklari için kendilerine, onlarin gelismesi için her türlü fedakarligi yapan basta aileleri olmak üzere, antrenörlerini ve danisman hocalarini tesekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA