Gebze'de Off-Road Heyecani Için Hazirliklar Tamamlandi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bu hafta sonu ilk defa düzenlenecek olan off-road yarismalari çerçevesinde bugün hazirliklar tamamlandi. Katilimcilar, araç kortejiyle yarismalarin yapilacagi Denizli Mahallesi’ne gitti.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 3-4 Haziran tarihlerinde Gebze Belediyesi’nin organize ettigi off-road heyecani yasanacak. Araçlar, yarin baslayacak yarislar öncesi 15 Temmuz Milli Irade Meydani’nda gösteri düzenledi.

Ilk defa Gebze’de düzenlenecek Off-Road Festivali için 500’e yakin kamp donanimli araç bulunuyor. 60’tan fazla off-road grubu alanda bulunurken 100 yarismacinin yarismasi bekleniyor. Yarismacilar, araç kortejiyle yarismanin düzenlenecegi alana hareket etti. Etkinlik çerçevesinde yarin ekstrem etabi, Pazar günü ise hiz etabi yapilacak.

“Kampçi olarak toplam 500 aracimiz var”

Etkinlige dair heyecanli olduklarini belirten ve simdiye kadar kamp için 500 araç geldigini söyleyen Soft Road Outdoor Kulüp Baskani Ersin Simsek, “Gebze Belediyesi’ne bize vermis oldugu destekten dolayi çok tesekkür ederiz. Iki kardes kulübümüzle beraber gerek pist hazirliklarimiz gerek kamp alanlarini hazirlamamiz açisindan çok emek verdik. Halkimizi, Gebze’de ilk defa gerçeklestirecegimiz Off-Road Festivalimize bekleriz. Aileleri bekleriz, çocuklarimiz için aktif oyun alanlari bulunacak. Konserimiz de olacak. Belediyemiz sag olsun her seyi karsiladi. Ekstrem etabimiz tek tur üzerine olacak. Yarin gerçeklesecek. Aksaminda da konserimiz olacak. Kampli bir sekilde alanda kalacagiz. Pazar sabahi hiz etabimizin kayitlari baslayacak. Saat 10.00’da hiz etabimizin gösterileri baslayacak. Hiz etabimiz çok aksiyonlu olacak. Bütün adrenalinseverleri bekleriz. Çok güzel bir etkinlik bizleri bekliyor. Kampçi olarak toplam 500 aracimiz var su an. Daha fazlasi olabilir, kestiremiyoruz. Marmara Bölgesi’nde oldugumuz için daha yogun katilim bekliyoruz. 2 gündür zaten Türkiye’nin her yerinden kampli gelen ekip arkadaslari var. Off-road bir spor dalidir. Ilk önce bunu unutmamamiz gerekir. Spor iyilestirir. Arkadasligi, dostlugu pekistirir. Bunu her zaman söyleriz. Türkiye Cumhuriyeti’nin en zor zamanlarinda amatör olarak da profesyonel olarak da her zaman halkimizin yanindayiz. Bunu her zaman gösterdik” diye konustu.



“Allah izin verirse kazasiz, belasiz bu isi bitirecegiz”

Parkurlar hakkinda bilgi veren Niva Gebze Team Baskani Murat Yildiz ise, “Cumartesi ve Pazar günü alanimizda izleyenlere güzel dakikalar yasatacagiz. Ekstrem parkurunda büyük tekerlekli araçlar yarisacak. Çok güzel ve heyecanli bir parkur. Hiz parkuru da hazirlaniyor su anda. Hizli araçlarimiz orada yarisacak. Tüm 4x4 araçlarimiz da girebilir. Allah izin verirse kazasiz, belasiz bu isi bitirecegiz. Gebze Belediyesi’ne bize böyle bir etkinlik imkani sundugu için tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA