Dursun Özbek Açiklamasi 'Ali Bey'i Yemege Davet Ettim'

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, Fenerbahçe Baskani Ali Koç’u, pazar günü oynanacak derbi öncesindeki yemege davet ettigini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda Fenerbahçe ile evinde karsilasacak olan Galatasaray’da bugünkü antrenman öncesinde Galatasaray Baskani Dursun Özbek basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Galatasaray’in en keyifli günlerini yasadiklarini belirten Özbek, "Cumhuriyet’in 100. yilinda sampiyon olmak her takima nasip olmaz. Galatasaray zaten bunu hak etmisti. Bütün Galatasaraylilara, Türkiye’ye, Galatasaray’i seven herkese 100. yil sampiyonlugu armagan olsun. Oyuncularima, teknik kadroma büyük tesekkür gönderiyorum. Özellikle büyük bir tesekkür taraftarimiza ve camiamiza. Onlarin destegiyle kendimizi daha kuvvetli hissediyoruz. Bu destekleri devam ettikçe Galatasaray’in bilegini kimse bükemez. Artik hedefimiz Avrupa. Insallah orada taraftarlarimizi, camiamizi memnun edecek sonuçlar almaya çalisacagiz" diye konustu.



"Hazirliklarimizi çok önceden yapmistik"

Gelecek sezonki planlarin sorulmasi üzerine Baskan Özbek, "Su anda önümüzdeki sene için Erden ile beraber çalisiyoruz. Hazirliklarimizi çok önceden yapmistik. Insallah en iyi sekilde önümüzdeki senenin hazirliklarini yapacagiz. Galatasaray taraftari bu seneki gibi önümüzdeki seneye de mutlu ve huzurlu maçlara gelecekler. Artik stadimizi büyütmenin pesindeyiz. 50 bin kisi dar geliyor. Buradan taraftarlarima tesekkür ediyorum. Onlarin destegi bizi her zaman rakiplerimize karsi çok kuvvetli tutuyor" seklinde konustu.

Fenerbahçe Baskani Ali Koç’u maç öncesi yemege davet ettigini ifade eden Dursun Özbek, "Ali Bey’i yemege davet ettim. Türk futbolunda çekismenin degil de, dostluk içinde hareket etmenin faydali olacagi düsüncesindeyim. Onun için Ali Bey’i de yemege davet ettim. Cevap bekliyoruz. Su ana kadar bana ulasmadi" açiklamasinda bulundu.

Kupa töreni için çok güzel bir organizasyon hazirladiklarini belirten Özbek, "Maçtan sonra podyumlar kurulacak. 10’a 10 buçuga dogru baslar. Bütün Galatasaraylilarin keyif alacagi, Cumhuriyet’in 100. yilina yakisir bir kutlamayla bu seneki 23. sampiyonlugumuzu kutlayacagiz" dedi.

Kaynak: İHA