Çiftlikköy'ün Sultanlari Kurtulus Turhan'la Anlasti

2023-2024 sezonunda Türkiye Kadinlar 2.Voleybol Ligi’nde bir üst lige yükselme mücadelesi verecek olan Çiftlikköy Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, Antrenör Kurtulus Kantar Turhan’la anlasti.

Voleybol camiasinin deneyimli antrenörü Kurtulus Kantar Turhan’la anlasma imzalayan Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Sube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Kurtulus hocamiz kariyerinde Bursa DSI, Karsiyaka, Bursa Coskunöz gibi takimlarda çalismis, geçtigimiz sezonu da Gölcük Ihsaniyespor’da geçirmisti. Çiftlikköy’de güzel bir sezon geçirecegimizi düsünüyoruz. Çiftlikköy’ün Sultanlari’na hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Çiftlikköy’de iyi islere imza atmak için göreve geldiklerini dile getiren Kurtulus Kantar Turhan da, “Bu sezon iyi bir kadro kurarak üst lige yükselme hedefi için mücadele etmek istiyoruz. Çiftlikköy Belediyespor’u hak ettigi 1.Lig’e çikaracagiz insallah” dedi.

Transferin ardindan Çiftlikköy’ün Sultanlarinda yeni sezonun kadrosunu kurmak için oyuncu transferi çalismalarinin da kisa zaman içinde baslayacagi ifade edildi.

Kaynak: İHA