Çayirova'ya Büyük Spor Tesisi

Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, "Çocuklarimizin ve gençlerimizin fiziksel olarak gelisimlerine katki sunmak ve gelecege neslimizin daha hazirlikli bir sekilde ulasmasina vesile olmak amacinda oldugumuzu ifade etmistim. Bildiginiz gibi bu basarilarimizdan dolayi Gençlik ve Spor Bakanligi’mizla birlikte büyük spor salonunu kazandiriyoruz. Ayni anda 9 bransin antrenman yapabilecegi bir tesis olacak" dedi.

Çayirova Belediyesi haziran ayi olagan meclis toplantisi, Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi’nin baskanliginda gerçeklestirildi.

Belediye kültür salonunda düzenlenen toplantida 4 gündem maddesi görüsülerek, karara baglandi. Devam eden projelere ve basketbol takiminin sampiyonluguna deginen Çiftçi, "4 sene önce bir sloganla yola çikmistik. Birçok sloganimiz arasinda diger bir sloganimiz ‘Çayirova’yi spor sehri yapacagiz’ olmustu. Hamdolsun 4 sene boyunca birçok bransta gençlerimiz ve çocuklarimiz ulusal ölçekte büyük basarilara imza attilar. Çok sayida madalya ve kupalarimiz var. Iki sene önce kurdugumuz çiçegi burnundaki basketbol takimimiz, ilk sene 3. Lig’den 2. Lig’e çikmisti, bu sene de hamdolsun sampiyon olduk ve 1. Lig’e sampiyon takim olarak çiktik. Bu da Çayirova’yi spor sehri yapacagiz konusundaki söylemimizi ortaya koyuyor. Diger branslarda da basarilar elde etmeye devam ediyoruz" dedi.



"Ayni anda 9 bransin antrenman yapabilecegi bir tesis olacak"

"Bizim amacimiz sampiyon olmak, kupalar almak, madalyalar kazanmak degil" diyen Çiftçi, "Çocuklarimizin ve gençlerimizin fiziksel olarak gelisimlerine katki sunmak ve gelecege neslimizin daha hazirlikli bir sekilde ulasmasina vesile olmak amacinda oldugumuzu ifade etmistim. Bildiginiz gibi bu basarilarimizdan dolayi Gençlik ve Spor Bakanligi’mizla birlikte büyük spor salonunu kazandiriyoruz. Ayni anda 9 bransin antrenman yapabilecegi bir tesis olacak" diye konustu.



"Bin 300 yavrumuza okul öncesi egitim veriyoruz"

Amaçlarinin çocuklari gelecege hazirlamak oldugunu ifade eden Çiftçi, "Yol ve asfalt yatirimi yapmak ne kadar önemliyse, bana göre daha da önemlisi çocuklarimizi gelecege hazirlayacak yatirimlardir. Bilgi evlerimizde bin 300 yavrumuza okul öncesi egitim veriyoruz. Biz, bunu daha çok önemsiyoruz. Çocuklarimizin ve gençlerimizin fiziksel gelisimi bizim için çok daha önemli" seklinde konustu.

Kaynak: İHA