Bursaspor'dan Sezon Kapanis Yemegi

2022-2023 sezonunda, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 5. siradan play-off potasina giren Bursaspor, sezon açilisinda ve sezon sonunda geleneksel olarak gerçeklestirdigi yemegini, Baskan Sezer Sezgin’in Iznik Gölyaka’daki evinin bahçesinde düzenledi. Tüm basketbolcularin, idari kadro, yönetim kurulu ve icra kurulunun katilimiyla düzenlenen bu yemekte çok sicak bir aile ortami oldu.

Bursaspor Baskani Sezer Sezgin yaptigi konusmada, Bursaspor’un sezon basindan beri çok güzel ve zorlu bir sezon yasadigini, çok büyük bir camia olduklarini söyleyerek, oyunculara, Bursaspor Koçu Dusan Alimpijevic’e, menajer Nedim Yücel’e, tüm yönetim kurulu ve icra kurulu üyeleri ile, takimin isim sponsoru olan Uludag Içecek Türk A.S Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Ömer Kizil ve ekibine tesekkürlerini iletti.

Dusan Alimpijevic imzali takimin taktik bordu, Bursaspor Baskani Sayin Sezer Sezgin tarafindan, Ömer Kizil’a takdim edildi.

Ömer Kizil yaptigi konusmasinda, "Bursa’da, Erbak ve Kizil aileleri olarak spor, müzik, sanat alaninda birçok sponsorluga imza attiklarini dile getirdi. Firmamiz ile Bursaspor gibi basarili bir spor kulübünü bir araya getirerek yalnizca Türkiye için degil, Avrupa için de örnek teskil eden bir adim attiklarini ve büyük basarilara imza attiklarini paylasti.

Sampiyon olamasak dahi, finallerde yarisarak sampiyonluga yaklastiklarini, bu örneklerin her yil daha iyiye gidecegine inandiklarini söyledi.



Dusan Alimpijevic ise, ikinci yil üst üste harika bir sezonu daha geride biraktiklarini söyleyerek, tüm oyuncularina ve özellikle ön planda görünmeyen ama takima büyük katki saglayan yardimci koçlarina ve medikal ekibine tesekkürlerini iletti.

Kaynak: İHA