Basarili Genç Sporcular Ödüllendirildi

Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Atletizm, Su Topu ve Spor Tirmanis branslarinda katildiklari turnuva ve Türkiye Sampiyonalarinda dereceler elde eden Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü Gençlik ve Spor Kulübü sporcularini ödüllendirdi.



Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde 2 yil önce kurulan üst üste aldigi derecelerle 1. Lig’e yükselmeyi basaran Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Su Topu Takimi sporculari, İçel’de katildigi sampiyonada Avrupa barajini geçerek 23-29 Temmuz 2023 tarihinde Slovakya’da yapilacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatlari (EYOF) ve 2024 yilinda yapilacak olan U 18 Avrupa Atletizm Sampiyonasina gitmeye hak kazanan Ibrahim Gökgöz ve Spor Tirmanis bransinda Diyarbakir Küçükler Gençler Boulder Türkiye Sampiyonasi ve Diyarbakir Büyükler Boulder Türkiye Sampiyonasi’nda Türkiye 1.’ligi derecelerini kazanan Mustafa Sacit Sümer’i kabul etti.

Belediye Baskan Yardimcisi Furkan Feralan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ilyas Acar, Atletizm Antrenörü Hakan Köstekçi ve SU Topu Antrenörü Oguzhan Yazici’nin da bulundugu ziyarette bir süre sporcularla sohbet eden Baskan Savran, elde ettikleri derecelerden dolayi sporculari ve antrenörlerini tebrik etti.

Nevsehirli gençlerin spor yapmalarina imkan saglamak amaciyla Nevsehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak tüm imkânlarini seferber ettiklerini kaydeden Savran, “Çocuklarimiz ve gençlerimiz mutlu oldugu sürece Nevsehir Belediyesi olarak tüm imkanlarimizi seferber etmeye devam edecegiz.” dedi.



Farkli branslarda yüzlerce gencin kulüp çatisi altinda spor hayatlarini sürdürdüklerini ve bunlarin birçogunun yas kategorilerinde Türk Milli Takimi kadrolarina seçildiklerini ifade eden Savran, “Basarilariyla bizleri, ailelerini ve sehrimizi gururlandiran evlatlarimiza tesekkür ediyorum. “diye konustu.

Savran, ziyaret sonunda sporculara çesitli hediyeler verdi.

Kaynak: İHA