Amputede Sahinbey'e Çifte Kupa

Sahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takimi, Türkiye Kupasi’ndan sonra 2022-2023 sezonu Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi’ni namaglup sampiyon tamamlayarak çifte kupayi müzesine götürdü.

Sezona tüm kulvarlarda sampiyonluk parolasi ile baslayan Gaziantep Sahinbey Ampute Futbol Takimi, Ampute Ligi’nde hem Türkiye Kupasi’ni hem de Süper Lig Sampiyonluk Kupasini kazanarak sezona damga vurdu. Mavi-Beyazli ekip kazandigi çifte kupayi Fahri Baskan Mehmet Tahmazoglu’na makaminda ziyaret ederek hediye etti.

Mehmet Tahmazoglu: “Ampute takimimizi kutluyorum”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi Fahri Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Sahinbey Belediyesi olarak sporu ve spor yapanlari destekliyoruz. Spor yapmak insani genç ve zinde tutar. Yapmis oldugumuz spor tesislerinin yani sira spor yapmak isteyenlere hediye etmis oldugumuz esofmanlar, tisörtler, spor ayakkabilari ve spor malzemeleri ile sporu tabana yaymak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Engelli kardeslerimizden olusturdugumuz Sahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takimimiz her yil yeni basarilara imza atmaya devam ediyor. Bu yil 6 Subat depremini yasamis olmamiza ragmen Sahinbey Ampute Futbol Takimimiz hem Türkiye Kupasi’ni, hem de Ampute Süper Lig Kupasi’ni kazanarak sehrimizin ve ilçemizin yüzünü güldürdü. Bu yil ki lig müsabakalarinda takimimiz 2022-2023 Süper Lig sezonunda 26 maçta; 22 galibiyet, 4 beraberlik alarak 129 gol atip kalesinde 13 gol görerek 70 puan ile ligi namaglup sampiyon olarak tamamlamistir. Sahinbey Belediyesi Ampute Futbol Takimimiz aldigi basarilarla ligde önemli bir yerde bulunuyor. Aldigi galibiyetler de bunun en güzel kaniti. Takimimizin 1 Avrupa Sampiyonlar Ligi, 3 Süper Lig, 4 Türkiye Kupasi Sampiyonlugu var. Takimimizi cani gönülden kutluyorum. Basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.



Cuma Güzel: “Fahri baskanimiza armagan ediyoruz”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takim Kulüp Baskani Cuma Güzel takimin sampiyonlugundan dolayi oldukça mutlu oldugunu ifade ederek, “Uzun ve zorlu bir maraton oldu. Sezon basinda hedefledigimiz sampiyonluga ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz. Güçlü bir teknik ekibimiz ve futbolcu kadromuz var. Her maça ayri hazirlanarak sampiyonluk yolunda emin adimlarla ilerlediler. Hepsini ayri ayir tebrik ediyorum. Ayrica üçüncü sampiyonlugumuzu kazanmamizda her zaman bizlere destek olan fahri baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür ediyorum. Bu sampiyonlugu Gazisehrimize ve baskanimiza hediye ediyoruz” dedi.



Fatih Karakus: “Güzel ve yorucu bir sezondu”

Sahinbey Ampute Futbol Takimi Antrenörü Fatih Karakus, yorucu bir sezon sonunda sampiyonluk ipini gögüslediklerini belirterek, "Güzel ve yorucu bir sezon oldu. Takim halinde sahada oldugumuz her an sampiyonluk için mücadele ettik. Bu mantalite ile savastik ve karsiligini aldik. Yorucu bir sezondu ama sonu güzel oldu. Sampiyonluk yolunda bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na ve Kulüp Baskanimiz Cuma Güzel’e çok tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Ömer Güleryüz: “Bizlere destek olan herkese tesekkür ediyoruz”

Sahinbey Ampute Futbol Takim Kaptani Ömer Güleryüz ligi çifte kupa ile kapattiklari için mutlu olduklarini belirterek, “Uzun ve zorlu bir maraton oldu. Bir çok maçimizi üst üste oynamak zorunda kaldik. Ancak bu zorlu sürecin sonunda Türkiye Kupasi’ni ve Sampiyonluk Kupasini kazanarak önemli bir basariya imza attik. Namaglup bir sekilde sampiyon olduk. Mutluyuz. Bu süreçte bizlere destek olan fahri baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na, Kulüp Baskanimiz Cuma Güzel’e sonsuz tesekkürler ediyorum” dedi.

Sahinbey Ampute Futbol Takimi oyuncularindan Mert Yildiz sampiyonluk sürecinde kendilerine destek olan herkese tesekkür ederek, “Bu sampiyonlugu Gaziantep ve Sahinbey halkina armagan ediyorum. Bizlerin her zaman yaninda olan baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na ve Kulüp Baskanimiz Cuma Güzel’e tesekkür ediyorum" seklinde konustu.



Namaglup sampiyon

Lige sampiyonluk parolasi ile baslayan Gaziantep Sahinbey Ampute Futbol Takimi 26 maçta; 22 galibiyet, 4 beraberlik alarak 129 gol atip kalesinde 13 gol görerek 70 puan ile ligi Namaglup Sampiyon olarak tamamladi. Daha önce 2018-2019 ve 2019-2020 sezonlarinda sampiyonluk ipini gögüsleyen Sahinbey Ampute Futbol Takimi bu sezon 3’üncü sampiyonlugunu kucakladi.

Kaynak: İHA