Abdülkerim Bardakci Açiklamasi 'En Büyük Hedefime Ulastim'

Galatasarayli futbolcu Abdülkerim Bardakci, sari-kirmizili camiaya kendisine sahip çiktiklari için tesekkür ederek, "Ilk senemde sampiyonluk yasadim. Bu benim en büyük hedefimdi ve buna ulastim" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasinda evinde Fenerbahçe ile karsilasacak olan Galatasaray’da bugünkü antrenman öncesinde basarili savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakci, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Zor geçen bir sezonda mutlu sona ulastiklarini söyleyen Bardakci, "Bütün Galatasaray camiasina çok tesekkür ediyorum. Bana çok sahip çiktilar. Ilk senemde sampiyonluk yasadim. Bu benim en büyük hedefimdi ve buna ulastim. Ben sadece futbola odaklandigim için her zaman en iyi performansimi vermeye çalistim. Takimima da bu sene çok katkida bulundugumu düsünüyorum. Çok sükür sonuca ulastik. Insallah seneye bunun üstüne çikmaya çalisacagim. Büyük Galatasaray taraftarini mutlu ettiysem ne mutlu bana" seklinde konustu.

Galatasaray formasiyla siradaki hayalinin sorulmasi üzerine 28 yasindaki futbolcu, "Allah nasip ederse UEFA Sampiyonlar Ligi’ne gidebilirsek, orada 11’e girebilmek" diye cevap verdi. Danimarkali futbolcu Victor Nelsson çok iyi anlastigini ifade eden basarili futbolcu, "Birbirimize uyum sagladik ve ikimiz de çok iyi bireysel performans gösterdik. Önemli olan sezonun stoperi seçilmek degil, az gol yemekti. Biz de hedefimize ulastik" açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA