Yayla Mahallesi'nin 20 Yillik Sorununa Kökten Çözüm

MASKI Genel Müdürlügü, Turgutlu ilçesine bagli Yayla Mahallesi’nde baslattigi ilave kanalizasyon hatti çalismasini tamamladi. Mahalle Muhtari Ali Yavuz Demirelli ise, "Mahallelim ve sahsim adina çok mutluyum. 20 yillik sorunumuz Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün sayesinde kökten çözüldü. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun" dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelindeki altyapi sorunlarini çözüme kavusturmak amaciyla çalismalarina devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Baskanligina bagli ekipler tarafindan Turgutlu ilçesine bagli Yayla Mahallesi’ne ilave kanalizasyon hatti döseme çalismasi yapildi. 200 metrelik dösenen ilave kanalizasyon hatti çalismasiyla mahallelinin 20 yillik sorununa son verildi.

Kanalizasyon Dairesi Baskanligi Sube Müdürlerinden Sahika Orhan da teknik ekip ve yüklenici firma yetkilileri ile sahada tamamlanan çalismalari inceledi.

"20 yillik sorun Cengiz baskanimiz ile son buldu"

Yürütülen çalismalardan duydugu memnuniyeti dile getiren Yayla Mahalle Muhtari Ali Yavuz Demirelli, "Yaklasik 20 yildan beri mahallemizin bir kisminda kot farki sebebiyle bir takim sikintilar çekiyorduk. MASKI Genel Müdürlügü ile yaptigimiz görüsmeler neticesinde olumlu yönde cevaplar aldik. En kisa süre içerisinde de çalismalar basladi.

Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’den Allah razi olsun. Sayesinde mahallemizin 20 yillik sorununa son verdi. Sahsim ve mahallelim adina Baskanimiza çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA