Meram Belediyesporlu Bisikletçiden Iki Sampiyonluk Birden

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programinda yer alan Türkiye Yol Sampiyonasinda Meram Belediyespor kulübü bisiklet sporcusu Muhammet Ahmet Yüce iki sampiyonluk birden kazandi. Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, Yüce’yi ve son dönemde üst üste basarilar kazanan bisiklet takimini tebrik etti.

Meram Belediyespor kulübü sporcularindan Muhammet Ahmet Yüce, Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programinda yer alan ‘Türkiye Yol Sampiyonasi’ndan iki birincilikle döndü. 15-16 Haziran tarihlerinde yapilan yarislarda Yüce, ilk gün gerçeklestirilen zamana karsi yarista Minikler Kategorisinde en iyi zamani yakalayarak ‘Zamana Karsi Türkiye Sampiyonu’ oldu. Yüce, 16 Haziran günü gerçeklestirilen ‘Yol Yarislari’nda ise tüm zorlu rakiplerini tekrar geçerek ‘2023 yili Yol Sampiyonu’ olmayi basardi.

“Kulübümüz gelecegin sampiyonlarini yetistiriyor”

Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, üst üste aldigi bu iki basaridan dolayi Muhammet Ahmet Yüce’yi ve antrenörlerini tebrik etti. Kulübün diger spor dallarinda oldugu gibi bisiklet sporunda da ismini Türkiye çapinda duyurmasindan duydugu mutluluk ve gururu dile getiren Baskan Kavus, “Meram Belediyespor faaliyet gösterdigi her spor dalinda basaridan basariya kosuyor. Bu da bizi ve ilçemizi gururlandiriyor. Özellikle minik ve yildiz sporcularimizin aldigi basarilar bizim için çok daha anlamli. Çünkü onlarin aldiklari basari gelecek adina bizleri ziyadesiyle umutlandiriyor. Bugün bu dallarda ödül alan sporcularimizin gelecegin Avrupa, dünya ya da olimpiyat sampiyonu olmalari içten bile degil. Biz onlara gelecegin sampiyonlari olmalari için gözümüz gibi bakiyor ve gereken destegi veriyoruz. Insallah onlar da aldiklari madalyalarla bizleri gururlandirmaya devam edecekler” diye konustu.

Kaynak: İHA