Karamanli Milli Judocu Leyla Abanoz'un Balkan Sampiyonu Olmasi Sevindirdi

Karaman Il Özel Idaresi Spor Kulübü milli sporcusu Leyla Abanoz, Romanya’nin Sibiu sehrinde düzenlenen Minikler Balkan Judo Sampiyonasi’nda 24 kiloda Balkan Sampiyonu olarak Türkiye’nin ve Karaman’in gururu oldu.

Karaman’in gelecek vadeden sporcularindan Il Özel Idaresi Spor Kulübü milli sporcusu Leyla Abanoz, Romanya’nin Sibiu sehrinde düzenlenen U13 Minikler Balkan Judo Sampiyonasi’nda minik kizlarda Balkan Sampiyonu olarak büyük bir basariya imza atti. Kazandigi altin madalya ile madalya kürsüsünde ay-yildizli bayrakla yerini alan Abanoz’un bu basarisi ise Karaman’da büyük bir sevinçle karsilandi. Katildigi ilk balkan sampiyonasinda altin madalya kazandigi için mutlu oldugunu belirten Abanoz, ay-yildizli bayragi birincilik kürsüsünde açmanin çok güzel bir duygu oldugu, Türkiye’yi ve Karaman’i en iyi sekilde temsil etmeye devam edecegini söyledi.

Abanoz ayrica, sampiyonluk süresince destek veren herkese tesekkür etti.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek de, Romanya’da düzenlenen Minikler Balkan Judo Sampiyonasi’nda altin madalya kazanan basarili sporcu Leyla Abanoz’u tebrik etti.

Kaynak: İHA