Babalar Ve Ogullari Kiyasiya Mücadele Etti

Sehitkamil Belediyesi tarafindan Babalar Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen futbol organizasyonunda babalar ve ogullari yaristi. Babalarin, ogullarina rakip oldugu gösteri maçi, renkli anlara sahne oldu.

Geleneksel hale getirilen organizasyonlara geçtigimiz yil eklenen Babalar Günü Futbol Senligi programi, Gazikent Stadyumu’nda gerçeklestirildi.

Organizasyonda ilk olarak futbol bransina özgü beceri koordinasyon parkurlari ve yetenek yarismalari düzenlendi.

Yeteneklerini, babalarina ispat eden genç kramponlar, tecrübeli kramponlara karsi büyük mücadele ortaya koydular. Etkinlik, babalarin takimina karsi gelecegin futbolcularindan olusturulan takimin gösteri maçi ile devam etti. Organizasyona katilan tüm babalara ve çocuklarina çesitli armaganlar verildi.

Programa iliskin degerlendirmede bulunan sporcu velisi Nizam Çelik, “Degerli Belediye Baskanimiz ve yardimcilarina, antrenörlerimize sonsuz tesekkür ediyoruz. Bu imkanlari bize sunduklari için. Çocuklarimizla birlikte ayni sahada top oynamak, bu güzel etkinlikte bir arada olmak bizim için gurur verici, güzel bir sey, mutlu edici bir sey. Baskanimizdan, Allah razi olsun. Onlari seviyoruz. Hocalarimizi seviyoruz. Bu güzel günde bizleri düsündügü için, bizleri andiklari için sonsuz tesekkür ediyoruz. Insallah devami gelecek. Biz de beraberinde hep beraber görecegiz” ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İHA