Burak Kizilhan Açiklamasi '5 Yildizli Armalarimizi Gelecek Sezon Her Alanda Kullanacagiz'

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kizilhan, armalarini gelecek sezon her alanda 5 yildizli olarak kullanacaklarini açikladi.

Fenerbahçe 2022 Yili Olagan Mali Genel Kurul Toplantisi Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapilirken, toplantida sari-lacivertli kulübün genel sekreteri Burak Kizilhan açiklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin 5 yildizli armayi gelecek sezon her alanda kullanacagini aktaran Kizilhan, "Kulübümüz, 2022-2023 sezonu itibariyla Türkiye Futbol Federasyonu’nun kuruldugu 1923’ten bugüne 100 yillik sürede kazandigi 28 Türkiye sampiyonlugun karsiligi olan 5 yildizli arma dönemini hayata geçirdi. Armamiz resmen tescillendi. Bu konuda tarihi gerçekler ve gerekçelerle 2020-2021 yilinda yaptigimiz basvuru süreci sürerken, kulübümüz daha fazla beklemeyecek armalarimizi takim formalarimizda ve her alanda tescilli halde kullanacaktir" seklinde konustu.



"26 Ekim’e kadar tüzük için genel kurulu toplamak istiyoruz"

Yeni Spor Yasasi’nin yürürlüge girmesinin ardindan tüzükte yenilenme yapacaklarini aktaran Burak Kizilhan, "Göreve basladigimiz günden itibaren tüzükle ilgili sikintilar oldugunu defalarca dile getirdik. Biz tüzük konusunda çalismalarimiza devam ederken yeni spor yasasi yürürlüge girdi. Çalismalarimizi yeni spor yasasina uyum çerçevesinde yeniden sekillendirmek zorunda kaldik. Bu zorunluluk 26 Ekim’e kadar uzatildi. Biz de 26 Ekim’e kadar tüzük degisikligi için genel kurulu toplamak istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Burak Kizilhan, gelecek sezon kombinelerde bilet devir hakkinin 5 maçla sinirlandirilacagini aktararak, bu devir hakkina Avrupa ve derbi maçlarinin dahil olmayacagini belirtti.

Kaynak: İHA