Bayrakli'da Dostluk Turnuvasi

Bayrakli Belediyesi’nin geleneksel hale gelen kurum içi Baskanlik Futbol Turnuvasi çekismeli müsabakalara sahne oldu. Hafta boyunca 6 takimin sampiyonluk için yaristigi turnuvada Özel Kalem Müdürlügü sampiyonlugu gögüsledi.

Profesyonel futbol müsabakalarini aratmayan Bayrakli Belediyesi Baskanlik Futbol Turnuvasi kiran kirana maçlara sahne oldu. Dogançay Spor Tesisleri’nde gerçeklesen futbol turnuvasinda 6 müdürlügün takimi yaristi. Bayrakli Belediyesi Baskanlik Turnuvasi’na; Ulasim Hizmetleri Müdürlügü, Mali Hizmetler Müdürlügü, Fen Isleri Müdürlügü, Özel Kalem Müdürlügü, Bay-Bel AS. Ile Park ve Bahçeler Müdürlügü futbol takimlari katildi.

Çekismeli karsilasmalara ev sahipligi yapan turnuvayi TFF hakemleri yönetti. Turnuvanin sampiyonu Özel Kalem Müdürlügü olurken, Park ve Bahçeler Müdürlügü ikinciligi, Ulasim Hizmetleri Müdürlügü üçüncülügü ve Bay-Bel As ise dördüncülügü elde etti. Sampiyonluk için ter döken belediye personelleri dostluk ve dayanisma duygularini pekistirdi. Turnuva sonunda dereceye giren takimlara kupa, madalya ve çesitli hediyeler verildi.

Etkinlige bayrakli Belediyesi Baskan Vekili Hulisi Basaran, baskan yardimcilari, bürokratlar, belediye personeli ve futbolcularin yakinlari katildi.



"Dayanismayi sporla büyütüyoruz"

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, dostluk, kardeslik, dayanisma ve centilmenlik duygularinin yasandigi turnuvaya katilan tüm personeli tebrik etti. Sandal, "Bayrakli, Izmir’de sporun lokomotifi. Bunu gerek kurslarimizda gerekse yarisçi branslarimizda elde ettigimiz basarilarla ortaya koyuyoruz. Agabeyleri de dostluk karsilasmalariyla birlik ve dayanismayi sporla büyütüyor" dedi.

Kaynak: İHA