Bozüyüklü Basak Duman Türkiye Ikincisi Oldu

Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü ve Milli Takim Sporcusu Basak Duman, Okul Sporlari Gençler A Klasman Kiz Erkek Türkiye Güres Sampiyonasi’nda 53 kilogramda Türkiye ikincisi oldu.

18-27 Haziran 2023 tarihleri arasinda Brezilya’da yapilacak olan Dünya Sampiyonasi seçmeleri için Sivas’ta yapilan Okul Sporlari Gençler A Klasman Kiz Erkek Türkiye Güres Sampiyonasi’na 62 ilden sporcu katildi.

53 kilogram kizlarda 32 sporcu mücadele ederken, Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü’nün basarili sporcusu Basak Duman’da sampiyonada güzel bir mücadele sergileyerek Türkiye ikincisi olmayi basardi.

Milli sporcu ve Bozüyük Belediyesi Egitim ve Spor Kulübü güres antrenörü Kemal Karaboga ile birlikte gittikleri Sivas’tan Türkiye ikinciligi derecesi ile dönen Basak Duman’in elde ettigi basari sevinçle karsilandi.

Kaynak: İHA