Baskan Hürriyet, Izmitlileri Gururlandiran Minik Yüzücüleri Agirladi

Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, Bursa ve Gebze’de katildiklari müsabakalarda basarili sonuçlara imza atan Izmit Belediyespor Yüzme Kulübü’nün minik sporcularini makaminda agirlayarak basarilarindan dolayi tebrik etti.

Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, 6-7 Mayis tarihlerinde Bursa’da düzenlenen 11-12 Yas Ulusal Gelisim Projesi Ligi grup müsabakalari ve 3-4 Haziran tarihlerinde Gebze’de düzenlenen 10 Yas Yüzme Ulusal Gelisim Projesi Bölge Finali’nde elde ettikleri basarilarla Izmitlileri gururlandiran minik yüzücüleri ve ailelerini agirladi. Ziyarette, baskan yardimcisi Yasar Kardas, Izmit Belediyespor Kulüp Baskani Yusuf Erenkaya, Izmit Belediyesi Yüzme Kulübü Basantrenörü Levent Azazi, yardimci antrenörler Fatih Çaglar ve Nursah Köseoglu hazir bulundu.

Bursa’daki müsabakalara katilan Izmit Belediyespor Yüzme Kulübü’nün 10 sporcusu da baraji geçmeyi basararak madalya kazandi. Gebze’de düzenlenen 10 Yas Yüzme Ulusal Gelisim Projesi Bölge Finali’ne 4 sporcu ile katilan Izmit Belediyespor, burada da bölge üçüncüsü oldu. Minik sporculari tebrik eden Baskan Hürriyet, “Sporun her alaninda var olmaya gayret gösteriyoruz. Basketbol ve güres alaninda yaptigimiz yatirimlarin karsiligini aliyoruz. Yüzme bransinda da güzel basarilar elde ediyoruz. Sizleri çok tebrik ediyorum. Hepiniz bizi çok sevindirdiniz. Degerli ailelere de çocuklarini spor yapmaya tesvik etmelerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA