Salihli Halk Egitim'den, 5 Altin, 5 Gümüs, 2 Bronz Madalya

Salihli Sehit Ahmet Özsoy Halk Egitimi Merkezi, Iller arasi Halk Egitim Kurumlari Muaythai Sampiyonasindan 5 altin, 5 gümüs ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 12 madalya kazandi.

Iller arasi Halk Egitim Kurumlari Muaythai Sampiyonasi, Sehzadeler Halk Egitimi Merkezi ev sahipliginde Alasehir’de bu yil 3. kez gerçeklestirildi.

Alasehir Ilçe Spor Salonu’nda gerçeklestirilen, Izmir, Manisa ve Isparta illerinden sporcularin katildigi sampiyonaya Salihli Sehit Ahmet Özsoy Halk Egitimi Merkezi, 12 sporcu ile katildi.

Antrenör Onur Güler öncülügünde katilan Salihli Sehit Ahmet Özsoy Halk Egitimi Merkezi sporculari elde ettikleri 5 altin, 5 gümüs ve 2 bronz madalya ile sampiyonaya damga vurdu. Sampiyonada ayrica katilan Salihli Sehit Ahmet Özsoy Halk Egitimi Merkezi, alt gençler dalinda birincilik kupasini kazandi.

Salihli Sehit Ahmet Özsoy Halk Egitimi Merkezi Müdürü Mehmet Gürbüz, sampiyonadan 5 altin, 5 gümüs ve 2 bronz madalya olmak üzere toplam 12 madalya ile geri dönen sporculari tebrik etti.

Kaynak: İHA