Özel Bireyler Türkiye Atletizm Sampiyonasi'nda Büyük Basari Elde Etti

Nevsehir’de düzenlenen Türkiye Atletizm Sampiyonasi’nda Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü koruma ve bakim altinda olan sporcularimiz büyük basari elde etti.

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli koruma ve bakim altinda olan genç sporcular, Nevsehir’de düzenlenen Türkiye Atletizm Sampiyonasi’nda üstün performans sergiledi. Sertan Çakmak, 400 metre yarisinda gösterdigi basarili performansla Türkiye 4’üncü olarak önemli bir derece elde etti. Ibrahim Tongur ise bin 500 metre yarisinda muhtesem bir performans sergileyerek Türkiye 1’inci oldu.

Bu basarili sporcular, zorlu bir rekabet ortaminda üstün bir performans göstererek Bilecik’i gururlandirdi. Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü, koruma ve bakim altinda olan genç yetenekleri desteklemeye ve onlarin spor alaninda basarilarini tesvik etmeye devam etmekte.

Özel bireylerin bu basarisi Bilecik’in atletizm alanindaki yeteneklerinin ne kadar büyük oldugunu gösterdi. Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Ilkay Türkoglu, sporcularin gelecekteki atletizm kariyerlerinde daha da basarili olmalari ve Bilecik’i ulusal ve uluslararasi arenalarda temsil etmeye devam etmeleri temennisiyle tebriklerini dile getirdi.

Kaynak: İHA