Mersin'de Ayak Tenisi Turnuvasi

İçel Erdemli’de düzenlenen ve 16 takimin katildigi Ayak Tenisi Turnuvasi, heyecan dolu mücadeleyle sona erdi.

Erdemli Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü tarafindan Ayak Tenisi Turnuvasi düzenledi.

3’erli oyuncudan olusan takimlar halinde 20-35 yas ile 35 yas ve üzeri iki kategoride gerçeklestirilen turnuvada, toplamda 16 takim, 48 sporcu mücadele etti. Spor Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvasi’na katilan sporcular birinci olma hedefi için ter döktü. Her iki kategoride de ilk üçe giren takimlara hediyeler verildi.

Kiyasiya mücadele ederek birinci olan takim ise Lazvegas oldu. Turnuva ödül töreninin ardindan sona erdi.

Herkesi sporla bulusturmanin gayreti içerisinde olduklarini belirten Spor Isleri Müdürü Kamil Boran,“Üç gündür devam eden sampiyonada 16 takim 48 sporcuyla sampiyonayi tamamladik. Ilk gün birinci tur elemeleri, ikinci gün çeyrek final, üçüncü gün de yari final ve final maçlariyla sampiyonamiz sona erdi. Güzel bir etkinlik oldu. Seyirci açisindan da seyir zevki güzel maçlar gerçeklesti” diye konustu.

Böyle bir turnuvada oynadigi için mutlu oldugunu belirten Oktay Kusdemir, “Belediyemizin düzenledigi güzel turnuvalardan, güzel etkinlerden birisi” diye konustu.

Spora tesvik için çok önemli bir proje oldugunu aktaran Hasan Gök de, “Erdemli gençlerini, insanlarini spora tesvik maksatli çok güzel bir proje olmus” seklinde konustu.

Turnuvada birinci olduklari için çok mutlu oldugunu dile getiren Tarik Inanç, “Takim olarak biz de elimizden geleni yaptik, birinci olduk. Güzel maçlar geçti, birinci oldugumuz için de mutluyuz” degerlendirmesinde bulundu.

Maçlarin çok eglenceli geçtigini ifade eden diger sporcular da basarili bir turnuva oldugunu kaydetti.

Kaynak: İHA