Fadime Sultan Demir'den Muay Thai Sampiyonasinda Türkiye Ikinciligi

Karaman’in Ermenek ilçesinde Incikzade Mustafa ve Emine Keles Cumhuriyet Ortaokulunda egitim gören Fadime Sultan Demir, Sivas’ta düzenlenen Okul Sporlari Yildizlar Muay Thai Türkiye Sampiyonasi’nda 46 kilo kizlarda gümüs madalya kazanarak Türkiye ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanligi Okul Sporlari Daire Baskanliginin 2023 yili faaliyet takviminde yer alan ve Sivas’in ev sahipliginde düzenlenen Okul Sporlari Yildizlar Muay Thai Türkiye Sampiyonasina muay thai antrenörü Ömer Özdemir esliginde hazirlanan Ermenek Incikzade Mustafa ve Emine Keles Cumhuriyet Ortaokulu ögrencisi Fadime Sultan Demir, 46 kilo kizlarda gümüs madalya kazanarak Türkiye ikincisi oldu. Ermenek’te okul sporlari muay thai bransinda bir ilke imza atan Demir’in basarisi ise büyük bir sevinçle karsilandi. Sivas’ta düzenlenen sampiyonada gümüs madalya kazanarak basarilarina bir yenisini daha ekleyen Demir’in en büyük hayali ise milli takim formasi altinda ay-yildizli bayragi uluslararasi arenada dalgalandirmak.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ali Osman Bebek, Sivas Taha Akgül Spor Salonu‘nda 27 ilden, 155 sporcunun katilimiyla düzenlenen sampiyonada gümüs madalya kazanan Fadime Sultan Demir’i tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi.

Kaynak: İHA